Facebook Pixel Άρης: Δεν το πιστεύει ο Καρυπίδης - Έσκασε τιμωρία και επιτήρηση από την UEFA - Κίνδυνος για απαγόρευση μεταγραφών!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-04 00:13:00

Δεν το πιστεύει ο Καρυπίδης - Έσκασε τιμωρία και επιτήρηση από την UEFA - Κίνδυνος για απαγόρευση μεταγραφών!

Sportdog Team
Δεν το πιστεύει ο Καρυπίδης - Έσκασε τιμωρία και επιτήρηση από την UEFA - Κίνδυνος για απαγόρευση μεταγραφών!

Για καθυστερημένη πληρωμή οφειλής προς πρώην ποδοσφαιριστή του - τον Οριόλ Ρομέου - τιμώρησε η UEFA τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ μπήκαν σε επιτήρηση για ένα χρόνο από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

Η απαγόρευση μεταγραφών θα τεθεί σε ισχύ μόνο εάν ο Άρης δεν εμφανιστεί συνεπής στις ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχει για την περίοδο 2023/24, με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ωστόσο, να μην ανησυχούν. Εφόσον, όμως, προκύψει κάποια καθυστέρηση, τότε για τη σεζόν 2024/25 οι Θεσσαλονικείς δε θα έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε μεταγραφές.  

Το πρόστιμο και η επιτήρηση ήρθαν ως αποτέλεσμα της καθυστερημένης καταβολής χρημάτων στον Οριόλ. Ο Ισπανός είχε λαμβάνειν ένα ποσό κοντά στις 240.000 ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, η πληρωμή έγινε πριν μερικές ημέρες.

Η UEFA, δείχνοντας κατανόηση λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των lockdown που επιβλήθηκαν, αποφάσισε να επιβάλλει στον Άρη - αλλά και σε άλλους συλλόγους που αντιμετώπισαν ανάλογα ζητήματα - ένα πρόστιμο και να τον θέσει υπό επιτήρηση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του νέου αθλητικού διευθυντή του Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags