Facebook Pixel Ντόρτμουντ - Λειψία: Ασταμάτητη Ντόρτμουντ, 8η σερί νίκη και ξανά μόνη πρώτη σε ιστορική βραδιά του Ρόις! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 23:40:00

Ασταμάτητη Ντόρτμουντ, 8η σερί νίκη και ξανά μόνη πρώτη σε ιστορική βραδιά του Ρόις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητη Ντόρτμουντ, 8η σερί νίκη και ξανά μόνη πρώτη σε ιστορική βραδιά του Ρόις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντόρτμουντ έχει επιστρέψει... σεληνιασμένη μετά τη διακοπή του Μουντιάλ και δεν την σταματάει κανείς! 

Τελευταίο «θύμα» της, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga, ήταν η Λειψία την οποία νίκησε με 2-1 στο «Signal Iduna Park», φτάνοντας τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τις 10 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις τον τελευταίο ενάμισι μήνα, επιστρέφοντας μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα, με ματς παραπάνω βέβαια από την Μπάγερν.

Όλα ήταν υπόθεση ενός... ημιχρόνου για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι αν και είδαν το γκολ του Μπραντ να στο 13' να ακυρώνεται με χρήση του VAR, λόγω χρησιμοποίησης του χεριού απ' τον σκόρερ, στη συνέχεια πήραν προβάδισμα ασφαλείας με τα γκολ των Ρόις (21', πεναλτι) και Τσαν (39' με υπέροχο σουτ) πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Η Λειψία δεν τα... παράτησε και «ξαναμπήκε» στο παιχνίδι στο 74' με το γκολ του Φόρσμπεργκ, όμως στα λεπτά που απέμεναν δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας την 5η ήττα της στο πρωτάθλημα και μένοντας πλέον 7 βαθμούς μακριά απ' την κορυφή.

Η βραδιά είχε και ιστορικό χαρακτήρα για τον θρύλο της Μπορούσια, Μάρκο Ρόις, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε, συμπλήρωσε τα 159 με τη φανέλα της Ντόρτμουντ κι έφτασε τον Μίχαελ Τσορκ στην κορυφή των σκόρερ του συλλόγου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags