Facebook Pixel ΑΕΚ: Πανικός για τον Δικέφαλο στο Ηράκλειο! Σύνθημα νίκης από 300 ΑΕΚτζήδες
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-04 17:29:00

Πανικός για τον Δικέφαλο στο Ηράκλειο! Σύνθημα νίκης από 300 ΑΕΚτζήδες (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κιτρινόμαυρου
Πανικός για τον Δικέφαλο στο Ηράκλειο! Σύνθημα νίκης από 300 ΑΕΚτζήδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ενωσίτες προκάλεσαν καταστάσεις… Αγιάς Σοφιάς στην υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο.

«Πανικό, πανικό, όπου πάμε προκαλούμε πανικό. Πανικό για τον Δικέφαλο». Αυτό είναι ένα γνωστό σύνθημα που ακούμε εδώ και δεκαετίες από τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι το επιβεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε γήπεδο της γης και όχι μόνο.

Οι Ενωσίτες προκάλεσαν έναν ακόμα πανικό κατά την υπδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Πάνω από 300 Ενωσίτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ανέμεναν τους παίκτες της ομάδας του «Δικέφαλου» αετού, τους οποίος και αποθέωσαν, στέλνοντας μήνυμα νίκης στην αρχή ενός πολύ δύσκολου προγράμματος που πρέπει να βγάλει εις πέρας το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα όπως ανέφεραν Ενωσίτες στον «Κιτρινόμαυρο», η υποδοχή θύμισε δεκαετία '90 και συγκίνησε όσους υποδέχονταν την ομάδα εκείνη την εποχή, κατά την οποία η Ένωση έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ίσως να είναι και αυτός ένας ακόμα οιωνός για την ΑΕΚ…

Υπενθυμίζεται, ότι ακολουθεί το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τη γνωστή ιστορία με τα δοκάρια και την άλλη Κυριακή η Νέα Φιλαδέλφεια θα ντυθεί τα εορτινά της για να υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες από το Ηράκλειο! Ευχαριστούμε τους Ενωσίτες που έστειλαν υλικό στον "Κιτρινόμαυρο":

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags