Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το… σκάνδαλο Γιουβέντους "χαλάει" deal του ΠΑΟΚ - Μέχρι 20 εκατομμύρια - "Βασικός με Γκασπερίνι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 10:35:00

Το… σκάνδαλο Γιουβέντους "χαλάει" deal του ΠΑΟΚ - Μέχρι 20 εκατομμύρια - "Βασικός με Γκασπερίνι"!

του Γιώργου Κτενά
Το… σκάνδαλο Γιουβέντους "χαλάει" deal του ΠΑΟΚ - Μέχρι 20 εκατομμύρια - "Βασικός με Γκασπερίνι"!

Η... πώληση σε Μίλαν ή Ίντερ, φέρνει πρόταση στην Τούμπα! Ποιοι είναι οι παίκτες του Δικεφάλου που θα μπορέσουν όχι μόνο να πάρουν μεταγραφή στην Αταλάντα, αλλά και να παίξουν κιόλας. Το πλάνο του προπονητή και οι εξελίξεις στη Serie A που αλλάζουν τα δεδομένα.

ΠΑΟΚ: Στον αστερισμό των Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη κινούνται όλοι στον Δικέφαλο, καθώς αμφότεροι έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην 11άδα τού συλλόγου και να κάνουν διάφορες ομάδες από το εξωτερικό να ασχοληθούν μαζί τους.

Και εδώ αξίζει να σημειώσουμε κάτι: Δεν είναι μόνο τα μεγάλα κλαμπ τύπου Λίβερπουλ ή Ατλέτικο Μαδρίτης, από το πάνω ράφι δηλαδή, που παρουσιάζει ενδιαφέρον το... ενδιαφέρον τους, αλλά και κλαμπ από το δεύτερο ράφι που μπορούν να δαπανήσουν τα χρήματα που χρειάζονται για την απόκτησή τους και, παράλληλα, είναι πιο εύκολο να τους βοηθήσουν να αλλάξουν επίπεδο.

Μια τέτοια ομάδα, για παράδειγμα, μπορεί να είναι η Αταλάντα, που το περασμένο Σάββατο είχε βρεθεί στους Ζωσιμάδες για να παρακολουθήσει τους δύο ποδοσφαιριστές και, υπό προϋποθέσεις, το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, προκειμένου να μας πει την άποψή του για τη συγκεκριμένη προοπτική.

 

"Λεφτά έχουν στην Ιταλία και δίνουν κατά καιρούς. Γενικά η Αταλάντα είναι ομάδα που βάζει τους μικρούς να παίζουν. Θα μπορούσε να τους αξιοποιήσει στην 11άδα της, δηλαδή, τους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια. Μπορεί να δώσει τα 20 εκατ. ευρώ που ενδεχομένως να ζητήσει ο ΠΑΟΚ για τον Κωνσταντέλια, γιατί πουλάει ακριβά και ξέρει πώς μπορεί να δημιουργήσει υπεραξία. Για πακέτο όμως, να δώσει ας πούμε 40 εκατ. ευρώ και για τους δύο μαζί, είναι υπερβολικό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Υπάρχει το σκάνδαλο με τη Γιουβέντους, που είδαμε ότι είχε αφαίρεση 15 βαθμών διότι δημιουργούσε πλαστές υπεραξίες. Και η Αταλάντα ήταν μια από τις ομάδες που η Γιουβέντους είχε συνεργασία σε τέτοια θέματα, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει εκεί το καλοκαίρι".

"Να δυναμώσει ο Κωνσταντέλιας - Πιο εύκολα για Κουλιεράκη - Εκεί να παίξει"

Μπορούν να σταθούν στο ιταλικό πρωτάθλημα;

"Για τον Κωνσταντέλια όπου και να πάει θα πρέπει να δυναμώσει το σώμα το κορμί του - Για να αντέξει στις απαιτήσεις πιο δυναμικού πρωταθλήματος. Αν μου έλεγες ποιος θα είναι αμέσως έτοιμος για να παίξει, αν τους αποκτούσε και τους δύο δηλαδή, θα έλεγα ότι πιο γρήγορα θα έπιανε ο Κουλιεράκης. Γιατί με τους τρεις στην άμυνα που παίζει ο Γκασπερίνι, θα εβρισκε χώρο - Έτσι παίζει ο Γκασπερίνι, που έτσι κι αλλιώς δίνει φανέλα βασικού στον Σκαλβίνι, που είναι 19 ετών, που παίζει διαρκώς βασικός".

Υπάρχει δηλαδή προοπτική στη θέση του στόπερ;

"Ο Σκαλβίνι έχει προξενήσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, με την Ίντερ και την Μίλαν να ακούγονται έντονα ότι τον θέλουν, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί παίκτη σε αυτή τη θέση".

Θα μπορούσε να βοηθήσει ο Κωνσταντέλιας;

"Ο Γκασπερίνι παίζει με δύο παίκτες πίσω από τον επιθετικό φέτος, με τον Λούκμαν και τον Μπογκά. Οπότε εκεί θα έβρισκε θέση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλειστηριασμός ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ - "3 εκατ. και 40% μεταπώληση - Πολυεργαλείο με καλό αριστερό"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags