Facebook Pixel «Διέλυσε» τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός με τρομερό Μπιέλ και γκολάρα Χουάνγκ - Στο -2 από την κορυφή
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 17:52:00

«Διέλυσε» τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός με τρομερό Μπιέλ και γκολάρα Χουάνγκ - Στο -2 από την κορυφή

Sportdog Team
«Διέλυσε» τον Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός με τρομερό Μπιέλ και γκολάρα Χουάνγκ - Στο -2 από την κορυφή

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν πάρτι και επέστρεψαν στις νίκες, βλέποντας τους Χουάνγκ και Μπιέλ να ξεχωρίζουν στην άνετη επικράτησή τους ενάντια στον Λεβαδειακό με 6-0. Δύο γκολ έβαλε και ο Κανός στα τελευταία λεπτά.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Λεβαδειακό με 6-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super Leauge. Oι ερυθρόλευκοι έκαναν ότι ήθελαν κόντρα στην ομάδα των Βοιωτών και είχαν ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπιέλ (με δύο γκολ) και Χουάνγκ, ο οποίος έβαλε ένα τρομερό γκολ. Δύο γκολ έβαλε και ο Κανός στα τελευταία λεπτά και ενώ είχαν κριθεί όλα στην αναμέτρσηση.

 Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε στο -2 από την κορυφή και έφτασε και την ΑΕΚ, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από τον Παναθηναϊκό και δύο λιγότερα από την Ένωση. 

Αυτή ήταν 4η ερυθρόλευκη νίκη στα 6 τελευταία ματς, μιας και οι ερυθρόλευκοι προέρχονταν από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Λεβαδειακός αγνοεί την ήττα εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας μόλις 14 βαθμούς, όντας στο +1 από την Λαμία που έχει και ένα ματς λιγότερο.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και πέτυχε ένα ιδανικό ξεκίνημα, μιας και στην πρώτη φάση που έκανε, πέτυχε και το 1-0 στον αγώνα! Για την ακρίβεια, μόλις στο 3΄ ο Μπιέλ πήρε την μπάλα από τα δεξιά, συνέκλινε και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν για να καθαρίσουν το ματς από νωρίς και ο Μασούρας έκανε ένα σουτ στο 8΄ χωρίς να απειλήσει. Στο 11΄ οι ερυθρόλευκοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μπακαμπού να κλέβει την μπάλα, να την δίνει στον Φορτούνη και αυτός με τη σειρά του να αστοχεί και να μην καταφέρνει να κάνει το 2-0.

Στο 15΄ ήταν η σειρά του Μασούρα να χάσει μεγάλη ευκαιρία, μιας και η κεφαλιά ψαράκι που έπιασε δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκροφ, που έδιωξε την μπάλα. Η πρώτη φάση του Λεβαδειακού ήρθε στο 23΄, όταν ο Γιαννιώτας σέντραρε, ο Συμελίδης αστόχησε σε κεφαλιά, η οποία πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.  Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να απειλούν και στο 25΄ ο Φορτούνης έκανε γέμισμα, με τον Μασούρα να πιάνει νέα κεφαλιά και τον Γκροφ να κάνει νέα απόκρουση. Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς, μιας και στο 38΄ έγινε το 2-0 με τον Χουάνγκ να πιάνει ένα άπιαστο σουτ και τον Γκροφ να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να... πυροβολούν και στο 57΄ κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι, για να το αναλάβει ο Μπακαμπού και να κάνει το 4-0 στο 58΄. Μετά το 4-0 ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση και απείλησε ξανά στο 68΄  με τον Ελ Αραμπί να στρώνει στον Κασάμι σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο το σουτ του ήταν αρκετά κακό.

Ότι δεν κατάφερε ο Κασάμι σε δύο φάσεις, το κατάφερε ο Κανός, μιας και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Λεβαδειακού, για να κάνει το 5-0 στο 86΄, μετά από σέντρα του Βαλμπουενά. Ο Ισπανός άσος βρήκε και δεύτερο γκολ, για να κάνει το 6-0 στο 88΄, μετά από νέα μπαλιά του Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags