Facebook Pixel Θρίαμβος της Λαμίας και νίκη ανάσα κόντρα στον Άρη - Πλήρωσε τραγικά λάθη ο Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 19:25:00

Θρίαμβος της Λαμίας και νίκη ανάσα κόντρα στον Άρη - Πλήρωσε τραγικά λάθη ο Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θρίαμβος της Λαμίας και νίκη ανάσα κόντρα στον Άρη - Πλήρωσε τραγικά λάθη ο Άρης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Γρηγορίου πήρε μια τρομερή νίκη... σωτηρίας κόντρα στον Άρη!

Η Λαμία πήρε μια τεράστια νίκη - ανάσα ενάντια στον Άρη, τον οποίο κέρδισε με 2-1, χάρη στα γκολ των Σλίβκα και Βέργου! Το μόνο που κατάφερε ο Άρης μετά το 2-0 που προήλθε από το τραγικό λάθος του Ενκουλού, ήταν να μειώσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Φαμπιάνο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Με αυτή τη νίκη η Λμαία... ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, μιας και έφτασε στους 16 βαθμούς, έχοντας στα τελευταία 5 ματς μια ισοπαλία και 4 ήττες, αφήνοντας πίσω Ιωνικό και Λεβαδειακό που έχουν 15 και 14 βαθμούς αντίστοιχα. Ο Άρης βλέπει την 4η θέση να απομακρύνεται και άλλο, οπότε όντας στο -11 από τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά είναι... ήδη εκτός Ευρώπης.

Το ματς

 

Ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα 10΄ ήταν αρκετά κακός, ωστόσο η Λαμία ξεκίνησε να γίνεται απειλητική σε εκείνο το σημείο. Στο 14΄ σε σέντρα του Μαρτίνεθ ο Ασκόφσκι δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, ωστόσο στο 15΄ έγινε το 1-0 με τον Σιμόν να βγάζει ωραία πάσα και τον Σλίβκα να το εκμεταλλεύεται και να νικάει τον Κουέστα. Ο Άρης παρότι είχε την κατοχή δεν είχε τις φάσεις και στο 26΄ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δεύτερο γκολ, μιας και ο Ενκουλού έκανε ένα τραγικό λάθος με τον Βέργο να το εκμεταλλεύεται και να κάνει το 2-0 νωρίς στον αγώνα. Η πρώτη καλή φάση του Άρη ήρθε στο 38΄, με τον Οντουμπάτζο να σεντράρει, ωστόσο μπλόκαρε την φάση ο Γκαραβέλης.

 

Ο Άρης είδε μία βολίδα του Ετέμπο να καταλήγει άουτ στο 42΄, ωστόσο κατάφερε και μείωσε στο 44΄. Σε εκείνο το σημείο ο Πάλμα έκανε εκτέλεση φάουλ, ο Νταρίντα πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Μπράμπετς με νέα κεφαλιά εκτέλεσε τον Γκαραβέλη για να μειώσει σε 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε να βρει ρυθμό στην αναμέτρηση και ο Πίρσμαν έβγαλε σέντρα, με τον Ματέο να πιάνει καρφωτή κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ. Στο 58΄ ένα σουτ του Ιτούρμπε κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη, ενώ η Λαμία έγινε για πρώτη φορά απειλητική στο 60΄. Ο Σλίβκα έδωσε στον Μαρτίνεθ, ο οποίος πέρασε έναν αμυντικό και σούταρε με τον Κουέστα να κάνει τεράστια απόκρουση. Ο Άρης με τη σειρά του έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 62΄ με τον Φαμπιάνο να κάνει τραγικό τελείωμα παρότι ήταν αμαρκάριστος.

Ο Άρης συνέχισε να απειλεί και στο 78΄ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Νταρίντα να βγάζει απίθανη μπαλιά στον Καμάτσο, ο οποίος την έδωσε στον Γκρέι, ωστόσο ο έμπειρος στράικερ έκανε τραγικό τελείωμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags