Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φορτσάτος" στα πλέι οφ ο Βόλος - Έφυγε με μεγάλο διπλό από τα Γιάννινα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 18:59:00

"Φορτσάτος" στα πλέι οφ ο Βόλος - Έφυγε με μεγάλο διπλό από τα Γιάννινα

Sportdog Team
"Φορτσάτος" στα πλέι οφ ο Βόλος - Έφυγε με μεγάλο διπλό από τα Γιάννινα

Ο Βόλος παρατάχθηκε στο ματς έχοντας εξασφαλίσει (έπειτα από τη χθεσινή ισοπαλία του Ατρόμητου στην Τρίπολη) και μαθηματικά το εισιτήριο για την συμμετοχή στα πλέι οφ.

Οι Ηπειρώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄όλη τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου με κατοχή μπάλας 67%, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία της θεσσαλικής ομάδας.

Μια κεφαλιά του Εραμούσπε (43΄) από καλή θέση που πέρασε άουτ, ήταν η μοναδική φάση άξια αναφοράς στο α΄ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς να καρδιοχτυπήσουν τον Τσιντώτα.

Στο β΄ημίχρονο το παιχνίδι είχε έναν καλύτερο ρυθμό χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο.

Η πρώτη τελική για το Βόλο καταγράφηκε στο 54΄. Συρτό σουτ του Οζέγκοβιτς μέσα από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Τσιντώτας.

Ο ΠΑΣ απείλησε στο 55΄για πρώτη φορά στο β΄ημίχρονο με ένα διαγώνιο σουτ του Μπαλάν μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε το ματς και στα επόμενα λεπτά μέχρι το 83΄.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Τάχατος με δυνατή κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τσιντώτα και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1).

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ένα καλό σουτ του Ριένστρα κατέληξε λίγο άουτ στην τελευταία απόπειρα των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν.

Ο διαιτητής Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) στο ντεμπούτο του στη Super League, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ριένστρα, Τζίνο, Τσιρίνο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος):Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Νίνης, Τζίνο, Ριένστρα, Τζίμας (88΄Σταματελόπουλος), Μορέιρα (72΄Λώλης), Μπαλάν (78΄Μπατίστ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Τάχατος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης (78΄Κάτσε), Μεταξάς (46΄Καρτάλης) (90΄ Ασλανίδης), Πιρές (93΄Τσελεμπάκης), Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags