Facebook Pixel Χουάν Χοσέ Περέα: Μεγάλη στιγμή για Περέα - Σκόραρε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-05 23:32:00

Μεγάλη στιγμή για Περέα - Σκόραρε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη στιγμή για Περέα - Σκόραρε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 88ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα της Στουτγκάρδη με την Μπάγερν Μονάχου σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά, αφήνοντας "άγαλμα" τον Ζόμερ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε μία από τις από τις πιο ακριβές πωλήσεις στην ιστορία του, παραχωρώντας έναντι 2,4 εκατ. ευρώ τον Χουάν Χοσέ Περέα στην Στουτγκάρδη. Οι Γερμανοί παρακολουθούσαν καιρό τον ποδοσφαιριστή, αποφασίζοντας τότε εν τέλει να επενδύσουν με ένα σημαντικό πόσο πάνω του.

Περίπου δύο μήνες μετά την έναρξη της σεζόν, ο Κολομβιανός προσπαθούσε ακόμα να βρει ρόλο και χώρο. Τις πρώτες τρεις αγωνιστικές στην Bundesliga είχε παίξει μόλις 6 λεπτά ως αλλαγή, ενώ η πρώτη φορά που πήρε σημαντικό χρόνο ήταν τα 30 λεπτά του στο 0-0 με την Κολωνία στον πρώτο γύρο. 

Η Στουτγκάρδη βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, άρα η πίεση (και) για τον Περέα είναι αρκετά μεγάλη. Ωστόσο, αυτή την αγωνιστική ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού έζησε μία μεγάλη στιγμή. Συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά, αφήνοντας "άγαλμα" τον Ζόμερ και διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ των Βαυαρών.

Φέτος, έχουμε δει τον Λατινοαμερικάνο να αγωνίζεται τόσο σε θέση φορ, όσο και δεξιού εξτρέμ. Ειδικά στα άκρα τον είχαμε δει να παίζει περισσότερο κατά την παρουσία του στον Βόλο και λιγότερο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε παρακάτω το γκολ του Περέα κόντρα στην Μπάγερν:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags