Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα δύο σενάρια για τον αντί-Μπερνάρ με Παναιτωλικό - Οι πιθανοί 11 του Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 12:23:00

Τα δύο σενάρια για τον αντί-Μπερνάρ με Παναιτωλικό - Οι πιθανοί 11 του Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Τα δύο σενάρια για τον αντί-Μπερνάρ με Παναιτωλικό - Οι πιθανοί 11 του Γιοβάνοβιτς

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα δύο σενάρια για τη θέση του απόντα Μπερνάρ στην αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Μπερνάρ που ταλαιπωρείται από κολικό του νεφρού και ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δύο σενάρια για να καλυφθεί η θέση του Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Η απουσία του Μπερνάρ είναι σημαντική, γιατί ο Παναθηναϊκός συνήθως αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες στη Λεωφόρο και χρειάζεται το κάθετο παιχνίδι του. Υπάρχουν δύο σενάρια, να παίξει ο Κλεϊνχέισλερ πίσω από τον φορ ή να παίξει με τον Βέρμπιτς στην τριάδα πίσω από τον Σπόραρ. Αν πάντως είναι στο 100% ο Ούγγρος, πιστεύω πως θα παίξει αυτός πίσω από τον φορ», ανέφερε.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις; «Πιθανότατα θα επιστρέψει ο Κώτσιρας δεξιά αντί του Βαγιαννίδη, ενώ επανέρχεται μετά από δύο μήνες ο Μάγκνουσον και θα είναι παρτενέρ του Σένκεφελντ. Ρούμπεν και Κουρμπέλης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ενώ Παλάσιος και Μαντσίνι είναι σίγουροι στα άκρα», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνει πολύ χρήμα ο Αλαφούζος στον ΠΑΟ - Κίνηση ματ από Μελισσανίδη - Αποκάλυψη για Χάμες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags