Facebook Pixel Απόστολος Βέλλιος - Γιάννης Φετφαζίδης: Διέλυσε τα κοντέρ ο... killer Βέλλιος - Επιστροφή Φετφατζίδη - Μεταγραφή-ρεκόρ για Έλληνα άσο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 13:27:00

Διέλυσε τα κοντέρ ο... killer Βέλλιος - Επιστροφή Φετφατζίδη - Μεταγραφή-ρεκόρ για Έλληνα άσο

Διέλυσε τα κοντέρ ο... killer Βέλλιος - Επιστροφή Φετφατζίδη - Μεταγραφή-ρεκόρ για Έλληνα άσο

Τρομερός και εκτός γηπέδου ο πρώην φορ του Ηρακλή, που όχι μόνο έγραψε ιστορία στην Ολλανδία, αλλά μίλησε και εξαιρετικά στην κάμερα αμέσως μετά!

Κύλησε άλλη μια εβδομάδα αγωνιστικής δράσης στα εθνικά πρωταθλήματα και πέρα από τον κόσμο της Σούπερ Λιγκ υπάρχουν και Έλληνες του εξωτερικού, οι οποίοι εβδομάδα με την εβδομάδα ξεχωρίζουν στις ομάδες τους.

Θα λέγαμε πως αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο περισσότερο από όλους, τρεις ποδοσφαιριστές! Από το... καρέ του Απόστολου Βέλλιου στο πιο τρελό ματς της χρονιάς, μέχρι το πρώτο γκολ του Φετφατζίδη και τις συζητήσεις που αυξάνονται για τη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου!

Ο killer Βέλλιος

Ο Απόστολος Βέλλιος διανύει μία εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της Τσβόλε!

Πριν τον... επίμαχο αγώνα με την Ντεν Μπος είχε ήδη 5 γκολ και 6 ασίστ, ωστόσο διέλυσε τα κοντέρ σε αυτό το ματς. Αρχικά, πέτυχε χατ-τρικ σε διάστημα δέκα λεπτών και συγκεκριμένα από το 2ο ως το 12ο λεπτό της αναμέτρησης!

Ο Βέλλιος άνοιξε το σκορ με ωραία λόμπα στο 2’, για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με κοντινό πλασέ στο 4’. Στο 12ο λεπτό δε, ο Έλληνας στράικερ έγραψε το 3-0 με δυνατό σουτ και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Πρόκειται για ρεκόρ στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, αφού είναι ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το ταχύτερο χατ-τρικ από την έναρξη ενός αγώνα και συγκεκριμένα σε 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα! Απίστευτο πραγματικά! Λίγο αργότερα δε και συγκεκριμένα στο 27' ο Βέλλιος σκόραρε εκ νέου για το 6-0, πετυχαίνοντας καρέ και... τρελαίνει τους Ολλανδούς.

MVP και για τις δηλώσεις του

«Τις τελευταίες μέρες διαβάζω τα νέα κάθε δέκα λεπτά. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για μένα, κάθε γκολ μου ήταν για αυτούς τους ανθρώπους.Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση», τόνισε αρχικά ο άλλοτε επιθετικός της Έβερτον, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα.«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου.

Δεν ήξερα ότι σημείωσα το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της κατηγορίας. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο Βέλλιος στο ESPN.

Έκανε σεφτέ ο Φετφατζίδης, έπαιξε ο Ζαγαρίτης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης σκόραρε για πρώτη φορά στο δεύτερο του πέρασμα, στη νίκη με 2-1 της ΣΠΑΛ κόντρα στην Τσιταντέλα, η οποία ξεκολλά την ομάδα του από την τελευταία θέση της Serie B.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σκόραρε με σουτ στο 41ο λεπτό και άνοιξε το δρόμο της νίκης. Στο 55' έγινε αλλαγή, με τον Ματέο Πράτι να κάνει το 2-0 λίγο αργότερα και τον Τζιουζέπε Αμπροζίνο να μειώνει με πέναλτι λίγο αργότερα.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Κουρφαλίδης αγωνίστηκε για 81 λεπτά στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 της Κάλιαρι με την Μπρέσια.  Η Μπενεβέντο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Τερνάνα με τον Γιάννη Κουτσουπιά να μένει στον πάγκο της. Το Σάββατο, ο Βασίλης Ζαγαρίτης μπήκε αλλαγή στο 74' στην εκτός έδρας νίκη 1-0 της Πάρμα κόντρα στη Ρετζίνα.

Ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή ο Μαυροπάνος

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένας παίκτης που έτσι και αλλιώς βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε εβδομάδα με τις εμφανίσεις του! Αναφερόμαστε φυσικά στον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος κάνει τρομερή χρονιά με την Στουγκάρδη.

Ως αποτέλεσμα, το τελευταίο διάστημα τον θέλουν οι Νότιγχαμ Φόρεστ και Ίντερ και μάλιστα το Sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει στην Αγγλία. Πάντως, φαίνεται εσχάτως πως τον παίκτη τον θέλει και η Λιντς, με το γερμανικό περιοδικό "Kicker" να αναφέρει πως τα παγώνια έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον παίκτη.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον τους θα γίνει και επίσημο, με την Λιντς να θέλει να καταθέσει το ερχόμενο καλοκαίρι πρόταση στην Στουτγκάρδη, έχοντας διάθεση να πληρώσει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ για να μετακομίσει στο "Έλαντ Ρόουντ".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags