Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Φοβερή κίνηση Μπουζούκη στην εξέδρα της Λεωφόρου - Ο Καρέλης των 2,5 εκατ. ευρώ - Τι έγινε με Αναστασίου
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 10:57:00

Φοβερή κίνηση Μπουζούκη στην εξέδρα της Λεωφόρου - Ο Καρέλης των 2,5 εκατ. ευρώ - Τι έγινε με Αναστασίου

Sportdog Team
Φοβερή κίνηση Μπουζούκη στην εξέδρα της Λεωφόρου - Ο Καρέλης των 2,5 εκατ. ευρώ - Τι έγινε με Αναστασίου

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναιτωλικός έχει έντονο... πράσινο χρώμα. Εκτός του Γιάννη Αναστασίου που έχει υπάρξει προπονητής στον Παναθηναϊκό, το Τριφύλλι έχουν υπηρετήσει εξίσου και οι Καρέλης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Χουχούμης.

Ειδικά οι δύο πρώτοι (σ.σ. Καρέλης - Μπουζούκης) πήραν πολύ δυνατό χειροκρότημα στη Λεωφόρο, σε μία απόδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στην ομάδα. Ειδικά ο Μπουζούκης έκανε και μία μικρή υπόκλιση πέρα από το σήκωμα του χεριού του μπαίνοντας ως αλλαγή, επιβεβαιώνοντας πως ούτε εκείνος λησμονεί όσα (πολλά) έζησε στον Παναθηναϊκό. Μιλάμε άλλωστε για ένα παιδί που ήρθε από τα σπλάχνα του συλλόγου, τελειώνοντας ουσιαστικά λόγω Μπόλονι - Πογιάτος την παρουσία του προ διετίας στους Πράσινους.

Από την άλλη ο Καρέλης μπορεί να μην "γεννήθηκε" στις ακαδημίες του κλαμπ, αλλά το όνομά του συνδέθηκε με κατά βάση καλές αναμνήσεις. Κύπελλο και με δικό του μεταξύ άλλων γκολ το 2014, εντυπωσιακή παραγωγικότητα, εντυπωσιακή βελτίωση και μία μεγάλη πώληση στην Γκενγκ, η οποία είχε φέρει 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ το 2016. Μην ξεχνάμε ότι εδώ στο Sportdog, ο Νίκος Καρέλης είχε δηλώσει πως το πέρασμά από τον Παναθηναϊκό ήταν το πιο έντονο απ' όλα!

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο Γιάννης Αναστασίου χειροκροτήθηκε κατά την ανάκρουση των ενδεκάδων στο στο "Απ. Νικολαΐδης", με τον Έλληνα προπονητή να απαντά γι' αυτό στη συνέντευξη Τύπου και να λέει το δικό του "ευχαριστώ", επισημαίνοντας ότι η εκτίμηση και ο σεβασμός του για τον Παναθηναϊκό ήταν και θα παραμένουν πάντα σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόταση από Ισπανία για top άσο - "Λίγος" για Λιβάι ο Τσούμπερ - Υπογράφει δύο Έλληνες ο Αλαφούζος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags