Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Στον... αέρα ξανά το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Περιστέρι - Κίνδυνος αναβολής - Άνω κάτω το πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-07 23:57:00

Στον... αέρα ξανά το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Περιστέρι - Κίνδυνος αναβολής - Άνω κάτω το πρωτάθλημα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στον... αέρα ξανά το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Περιστέρι - Κίνδυνος αναβολής - Άνω κάτω το πρωτάθλημα!

Γιατί υπάρχουν φόβοι να μην γίνει ούτε την Τετάρτη το ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω των δοκαριών και της μεζούρας; Η ατμόσφαιρα μυρίζει... μπαρούτι.

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 8 Μαρτίου, καθώς έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις από διάφορους φορείς,στη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη.

Αύριο, χειρόφρενο τραβούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Ακινητοποιημένες θα παραμείνουν οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ και του προαστιακού, ενώ αναμένονται οι αποφάσεις και στα άλλα μέσα μεταφοράς. Δεμένα θα μείνουν και τα πλοία στα λιμάνια. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, επίσης, οι εργαζόμενοι στην Υγεία, την Παιδεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις εφορίες, τις πολεοδομίες και τα ασφαλιστικά ταμεία. Κοινό αίτημα η λήψη μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας και η απόδοση ευθυνών σε όλα επίπεδα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Απροσπέλαστο λοιπόν θα είναι για αρκετές ώρες το κέντρο της Αθήνας από τις διαδηλώσεις των επαγγελματικών κλάδων, ενώ ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας που εξαγγέλλει για την ίδια μέρα 24ωρη απεργία καλεί τα σωματεία μέλη του να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στις 13.00 στην πλατεία Συντάγματος.

 

Σύμφωνα λοιπόν με το πολιτικό ρεπορτάζ, εξαιτίας του μεγάλου όγκου της συγκέντρωσης, στο κέντρο της Αθήνας θα βρεθούν μέχρι και 4.000 αστυνομικοί, εξέλιξη που δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τη Σούπερ Λιγκ. Για την Τετάρτη στις 17,30 θυμίζουμε ότι έχει οριστεί η εξ αναβολής αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, η οποία θα γίνει κανονικά με κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και φιλοξενούμενοι, όπως συνέβη και με το ματς της Ένωσης στην Κρήτη πριν λίγα 24ωρα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως εάν επαναληφθούν τα επεισόδια της Κυριακής στο Σύνταγμα και σε μεγαλύτερη ένταση, δεν αποκλείεται να βγει… απαγορευτικό από την αστυνομία για το παιχνίδι του Περιστέρι.

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση (ούτε και επίσημη ενημέρωση), ωστόσο επειδή το κλίμα είναι βαρύ και η ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες… μυρίζει μπαρούτι, υπάρχει η «προειδοποίηση», πως εάν ξεφύγει η κατάσταση στο κέντρο, θα εξεταστεί εκείνη την ώρα αν η αστυνομία θα μπορεί να εξασφαλίσει και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Super League.

Αν πάντως δεν γίνει αύριο το παιχνίδι της ΑΕΚ και με δεδομένο ότι την Κυριακή ολοκληρώνεται τυπικά η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τότε θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα με την επικύρωση της βαθμολογίας και την έναρξη των πλέι οφ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εξέδρα με απόφαση Μίτσελ - Η πρώτη… καμπάνα στον Ολυμπιακό - Γι αυτό τον "εξαφάνισε"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags