Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πάνε να μας βγάλουν τρελούς στην ΑΕΚ - Καμία απάντηση δεν έδωσαν - Ξεκάθαρη αλλοίωση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-08 22:46:00

Θα μας βγάλουν και... τρελούς στην ΑΕΚ - Καμία απάντηση δεν έδωσαν - Ξεκάθαρη αλλοίωση!

του Νίκου Στεργίου
Θα μας βγάλουν και... τρελούς στην ΑΕΚ - Καμία απάντηση δεν έδωσαν - Ξεκάθαρη αλλοίωση!

Ενώ έχουμε καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος, στην Ένωση... πανηγυρίζουν ότι δικαιώθηκαν και ότι κέρδισαν μέσα στο γήπεδο.

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Το τι έχουμε ακούσει και διαβάσει μετά το διπλό της Ένωσης στο Περιστέρι, πολύ απλά, δεν περιγράφεται! Τι για απαντήσεις που έδωσε η ομάδα τους, τι για το ότι πάντα ήθελαν να παίξουν, τι για καρδιές πρωταθλήτριας. Οι άνθρωποι είναι μάλλον... αλλού, γιατί μόνο έτσι μπορούν να δικαιολογηθούν τα όσα λένε τις τελευταίες ώρες.

Για όποιον δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του και επιθυμεί να δει καθαρά την πραγματικότητα, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η ΑΕΚ με τη αστεία ιστορία των δοκαριών που κατέπεσε σε κάθε δικαστήριο, κατάφερε με μεζούρες... αστυνομικές να μην παίξει ένα ματς σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως το χιόνι και τον παγετό που επικρατούσε τότε. Πήγε ξεκούραστη, μάλιστα, λίγες ημέρες μετά στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό στην OPAP Arena, κερδίζοντας τους Ερυθρόλευκους με 3-0.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν είχε οριστεί αρχικά το παιχνίδι ο Ατρόμητος είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς διεκδικούσε στα ίσια την είσοδό του στα πλέι οφ. Σήμερα που αντιμετώπισε τελικά την Ένωση, η ομάδα του Περιστερίου δεν μπορούσε και μαθηματικά πλέον να αποφύγει τα πλέι άουτ, κάτι που σημαίνει πως οι Κιτρινόμαυροι βρήκαν απέναντί τους ένα σύνολο χωρίς ουσιαστικό κίνητρο.

Εδώ μιλάμε για καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος και στην ΑΕΚ... πανηγυρίζουν ότι έδωσαν απαντήσεις. Παράνοια!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟ - "Δώρο" στην ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags