Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Κουλιεράκη - Ομάδα έκπληξη με "καραμπόλα" 20 εκατομμυρίων - Σε...τιμωρία ο Μιχαηλίδης;
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 00:05:00

Ανατροπή με Κουλιεράκη - Ομάδα έκπληξη με "καραμπόλα" 20 εκατομμυρίων - Σε...τιμωρία ο Μιχαηλίδης;

Οι Μιχείες
Ανατροπή με Κουλιεράκη - Ομάδα έκπληξη με "καραμπόλα" 20 εκατομμυρίων - Σε...τιμωρία ο Μιχαηλίδης;

Νέος προορισμός για τον στόπερ του Δικεφάλου, που εμπλέκεται σε ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό deal. Ποια ομάδα, που δεν περιμέναμε μέχρι σήμερα, αναμένεται να πουλήσει τον κεντρικό της αμυντικό και έχει... κεντράρει στον νεαρό άσο και γιατί "εξαφανίστηκε" το προηγούμενο πρότζεκτ;

ΠΑΟΚ: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι γνωστό πως κάνει γκελ, αλλού μεγαλύτερο κι αλλού μικρότερο, σε ... Ιταλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ολλανδία!!

Είναι μεγάλο πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ και στην πιάτσα agents εκτιμούν πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Οργανισμός αν θα μπορούσε να διαλέξει μια... υπερήφανη πώληση, αυτή θα ήταν του 19χρονου στόπερ και όχι του Κωνσταντέλια (για παράδειγμα)!

Η χρηματιστηριακή του αξία έκανε νέο update και βρίσκεται πλέον στα 2.000.000 ευρώ με ανοδικό τοξάκι στην μετοχή του...

Στην στήλη πάντως μεταφέρθηκε, απο πρώτο και πολύ αξιόπιστο χέρι, η πληροφορία που μπορεί να φέρει ανατροπή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κουλιεράκη.

Κι αυτό αφού σύμφωνα με την πηγή μας είναι αρκετά πιθανό να "μετακομίσει" τελικά στην Τουρκία (!) το καλοκαίρι και όχι στην κεντρική Ευρώπη!! Και συγκεκριμένα ως αντικαταστάτης του Σαλάι στην Φενέρ!!

Ο διεθνής Ούγγρος στόπερ δεδομένα θα πουληθεί και με transfer fee άνω των 20.000.000 ευρώ,  με την Φενέρ να έχει ήδη κάνει στόχευση στον Έλληνα αριστεροπόδαρο στόπερ για να αντικαταστήσει τον Σαλάϊ. Με ένα πόσο κοντά στα 7.000.000 συν ποσοστό μεταπώλησης για τον ΠΑΟΚ!!  Το γράφουμε τώρα, στο πλέον ανύποπτο τάιμινγκ και για μια  - μέχρι σήμερα - υπεράνω υποψίας αγορά, όπως η τούρκικη...

Από εκεί και πέρα προκαλεί εντύπωση ο... παραγκωνισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ! Πριν απο τον σοβαρό τραυματισμό του (χιαστούς) ήταν ο βασικός στόπερ του Λουτσεσκου, στην Εθνική, του είχε γίνει ανανέωση και με τον ΠΑΟΚ να αρνείται προτάσεις για την παραχώρησή του αξιώνοντας plus 6.000.000 ευρώ...

Τώρα και παρότι ο Μιχαηλίδης απο τον περασμένο Νοέμβριο επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μέσω του ΠΑΟΚ Β, καταγράφοντας 9 συμμετοχές/2 γκολ (τελευταία στις 21 Ιανουαρίου κόντρα στον Ηρακλή), παίρνοντας δηλαδή τον απαραίτητο αριθμό αγώνων για να βρει ρυθμό, παραμένει... αόρατος κι αχρησιμοποίητος απο τον Ρουμάνο τεχνικό στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!

Στα 23 του χρόνια  και με χρηματιστηριακή αξία 2.000.000 ευρώ, ο Μιχαηλίδης δεν είναι ούτε καν ο αναπληρωματικός του Κουλιεράκη! Δεν έχει ακόμη συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο Κύπελλο ενώ στο τελευταίο ματς στην Λαμία δεν ήταν καν αποστολή.

Ο Μιχαηλίδης θεωρείται ξεκάθαρα στην ιεραρχία τρίτος αριστεροπόδαρος στόπερ πίσω απο τον Κουλιεράκη (πρότζεκτ) και τον Νάσμπεργκ (καλοκαιρινή μεταγραφή Μπότο). Προφανώς και θα πρέπει να δικαιολογηθεί στον ιδιοκτήτη η αναγκαιότητα της απόκτησης του Νορβηγού, έστω και σε βάρος του Μιχαηλίδη (παιδί της Ακαδημίας και προηγούμενο πρότζεκτ) , ο οποίος ακόμη περιμένει την ευκαιρία του!!

Ίσως  βέβαια  ο Μιχαηλίδης να ... πληρώνει κιόλας  πως τον Γενάρη αρνήθηκε να πάει δανεικός σε ομάδα της Πορτογαλίας αλλά και της Κύπρου, επειδή τον θέλανε για αναπληρωματικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγματεύσεις για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - "Σκάει" πρόταση για ξένο άσο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags