Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε στο... στόχαστρο ο Μίτσελ - Η 11αδα του Ολυμπιακού - "Δεν αντέχει" ο Χάμες
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 17:15:00

Ο παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε στο... στόχαστρο ο Μίτσελ - Η 11αδα του Ολυμπιακού - "Δεν αντέχει" ο Χάμες

Sportdog Team
Ο παίκτης της ΑΕΚ που έβαλε στο... στόχαστρο ο Μίτσελ - Η 11αδα του Ολυμπιακού - "Δεν αντέχει" ο Χάμες

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μελετήσει πολύ καλά την Ένωση ενόψει της Κυριακής και ξέρει που πρέπει να τη χτυπήσει. Τι ετοιμάζει για το ντέρμπι και ποιοι θα ξεκινήσουν στην OPAP Arena;

Άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως η ομάδα τους αναμένεται να τα δώσει όλα για όλα ενάντια στην ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή σε μια αναμέτρηση που με ενδεχόμενη ήττα δεν θα υπάρχει επιστροφή στην μάχη του τίτλου, αφού ένα πιθανό -8 θα ανατραπεί αρκετά δύσκοαλ στα play off!

Για αυτό τον λόγο το τεχνικό επιτελείο του Μίτσελ ήδη έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες που θα μποροέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες για ένα πιθανό διπλό.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έχουν διαπιστώσει ότι ο Χατζισαφί έχει αρκετές αδυναμίες από την πλευρά του. Κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με τον Ατρόμητο που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα ανεβάσματα των γηπεδούχων.

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ θα παίξει... φουλ από τα δεξιά! Θα ξεκινήσει καταρχάς ως δεξί μπακ ο Ρόντινει που είναιαρκετά επιθετικογενής και θα αυξήσει την πίεση στην πλευρά του Χατζισαφί. Ο Ιρανός είναι ένας παίκτης που τον έχει κυκλώσει ο Μίτσελ και θα προσπαθήσει από την πλευρά του να επιτεθεί

Από εκεί και πέρα με την απουσία του Εμβιλά και το γεγονός ότι ο Χάμες θα μπει ως αλλαγή, πάμε να δούμε και την πιο πιθανή ενδεκάδα με τα τωρινά δεδομένα! Το πλάνο για τον Κολομβνιανό είναι να παίξει περίπου 30΄.

Αυτή είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπα, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Φορτούνης, Μπιέλ, Μπακαμπού, Μασούρας). Φαινομενικά η θέση που... παίζεται περισσότερο είναι αυτή του Μαοσύρα, με τον Κανός να διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα με αξιώσεις!

Όπως καταλαβαίνετε ο Μίτσελ έχει να διαχεριστεί τα θέματα των Εμβιλά και Χάμες που ύπο άλλες συνθήκες θα ήταν αναντικατάστατοι στο συγκεκριμένο παιχνίδ, ωστόσο ο ένας θα είναι εκτός αποστολής και ο άλλος θα έρθει από τον πάγκο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags