Facebook Pixel Bundesliga: "Πάρτι" με ανατροπή και "πεντάρα" για την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-11 19:06:00

"Πάρτι" με ανατροπή και "πεντάρα" για την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πάρτι" με ανατροπή και "πεντάρα" για την Μπάγερν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερν έμεινε πρώτη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, με παιχνίδι περισσότερο από την Ντόρτμουντ, καθώς ύστερα από έναν πολύ θεαματικό αγώνα νίκησε στο Μόναχο την Άουγκσμπουργκ με 5-3, στο πλαίσιο της 24ης ημέρας.

Bundesliga: Στην «Αλιάνζ Αρένα» την... τιμητική τους για τους Βαυαρούς πρωταθλητές είχαν οι αμυντικοί και αμυντικογενείς παίκτες τους, που σημείωσαν τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπερίσα, αλλά με τέρματα των Κανσέλο, δύο του Παβάρ κι ένα του Σανέ το σκορ έγινε 4-1 από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Μπερίσα μείωσε με πέναλτι με τη συμπλήρωση μιας ώρας, ένας άλλος αμυντικογενής παίκτης της Μπάγερν, ο Ντέιβις, έγραψε το 5-2 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Καρντόνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Λειψία νίκησε εύκολα με 3-0 την Γκλάντμπαχ, που είχε χαμένο πέναλτι με τον Πλεά στο 0-0. Οι «Ταύροι» ανέβηκαν στην τρίτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο από την Ουνιόν Βερολίνου που δοκιμάζεται αύριο στο Βόλφσμπουργκ.

Η Άιντραχτ έχασε δύο βαθμούς στο γήπεδό της μένοντας στο 1-1 με τη Στουτγάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου, που ήταν βασικός κι αναντικατάστατος, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Βερολίνο, ανάμεσα στη Χέρτα και τη Μάιντς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags