Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ - Ρεάλ: Δημοσίευμα "φωτιά" από Marca! Τον "έδωσε" στεγνά - Μετάνιωσε και θέλει Ρεάλ
| 2023-03-11 23:51:00

Δημοσίευμα "φωτιά" από Marca! "Έδωσε" στεγνά τον Εμπαμπέ - Μετάνιωσε και θέλει Ρεάλ

Sportdog Team
Δημοσίευμα "φωτιά" από Marca! "Έδωσε" στεγνά τον Εμπαμπέ - Μετάνιωσε και θέλει Ρεάλ

Είχε επικοινωνία με τους Μαδριλένους το περασμένο καλοκαίρι, αναφέροντας πως μεταμέλησε για το νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ομιχλώδης παραμένει η κατάσταση στην Παρί μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «16» του Champions League. Η γαλλική ομάδα, για μία ακόμα χρονιά, απέτυχε να διακριθεί στη διοργάνωση, μία εξέλιξη που έχει φέρει πολλούς τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ έλαβε στήριξη από τη διοίκηση του συλλόγου και τον ίδιο, τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, αλλά το κλίμα είναι περίεργο. Είναι στραβό το κλήμα, το έφαγε ο γάιδαρος με όσα έγραψε η “Marca”.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ, εμφανώς μετανιωμένος με την απόφασή του να ανανεώσει με την Παρί, είχε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι!

Λίγο μετά την υπογραφή του στο «ηγεμονικό» συμβόλαιο με τους Παριζιάνους ως το καλοκαίρι του 2025 που αναμένεται να του αποφέρει συνολικά 630 εκατ. ευρώ (!), έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του να επικοινωνήσουν με τους «μερένχες», κάνοντάς τους σαφές πως μετάνιωσε την επιλογή του αυτή.

Μάλιστα, ο νεαρός σούπερ σταρ φέρεται να ζήτησε από τους πρωταθλητές Ισπανίας να κάνουν μία ακόμα προσπάθεια το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να τον αποκτήσουν!

Ο Εμπαπέ τη φετινή σεζόν μετράει 31 συμμετοχές με 30 γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags