Facebook Pixel Super League 2: Ο πρόεδρος ζήτησε στα αποδυτήρια να χάσουν, οι παίκτες νίκησαν και ο προπονητής… απομακρύνθηκε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-12 15:00:00

Ο πρόεδρος ζήτησε στα αποδυτήρια να χάσουν, οι παίκτες νίκησαν και ο προπονητής… απομακρύνθηκε!

Οι Μιχείες
Ο πρόεδρος ζήτησε στα αποδυτήρια να χάσουν, οι παίκτες νίκησαν και ο προπονητής… απομακρύνθηκε!

Αποκάλυψη-βόμβα για όσα έγιναν σε ελληνική ομάδα! Το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος... ρίχνει φως στον μαγικό κόσμο της Super League. Γιατί υπάρχει πληροφορία πως σύντομα το πρωτάθλημα θα διακοπεί και πάλι, τα... μαγειρέματα στις εκλογές και οι πολιτικές παρεμβάσεις, αλλά και η ομάδα που άλλαξε τον "απείθαρχο" προπονητή επειδή δεν έκατσε να χάσει.
 

Ο "Ευαγγελιστής" είπε σήμερα να ασχοληθεί λίγο με τον... θαυμαστό κόσμο της Super League 2. Με αποκαλύψεις, παρασκήνια, ειδήσεις που θα συζητηθούν...

1. Είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα με το που ξεκίνησε να διακοπεί και πάλι!! Για την ακρίβεια να παιχθεί μια ακόμη αγωνιστική και μετά η Λίγκα να κατεβάσει ξανά τον... διακόπτη εφόσον δεν δουν το χρώμα του χρήματος από το... Στοίχημα (από 150.000 ευρώ έκαστος, περιμένουν), παρότι άλλαξε το προεδρείο! Τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση είχαν το προηγούμενο διήμερο οι παίκτες στις περισσότερες ομάδες, σε...Νότο και Βορρά! Απίστευτο...

2. Στις πρόσφατες εκλογές - στις οποίες πάλι αμφισβητείται το τελικό αποτέλεσμα, με τον χαμένο υποψήφιο να ανακοινώνει την κατεπείγουσα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ - το τελευταίο 24ώρο έγινε η... μεγάλη ανατροπή. Κι αυτό αφού μέχρι την παραμονή ο Αντώνης Ροκάκης (πρόεδρος των Χανίων, που είχε την στήριξη Αυγενάκη και Ολυμπιακού), φέρεται να είχε εξασφαλισμένες τις ψήφους 16 ομάδων. Μέσα σε ένα βράδυ όμως, άλλαξαν τα... κουκιά. Ο Ροκάκης απο τους 16 έπεσε στους 12 αφού βρέθηκε ένα άκυρο κι ένα λευκό ενώ προφανώς δυο ΠΑΕ  άλλαξαν (με τι ανταλλάγματα άραγε;) στρατόπεδο!!

3. Το αποτέλεσμα κρίθηκε απο την ψήφο της ΕΠΟ αφού υπήρχε ισοπαλία 12-12! Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, λοιπόν, ψήφισε τον Πέτρο Μαρτσούκο (ουσιαστικά συνέχεια του Λεουτσάκου, πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, φιλοΑΕΚτζής και υποστηριζόμενος από τους Μελισσανίδη/Γιάννη Παπαδόπουλο), αν και θα μπορούσε (το πολίτικαλ κορέκτ) να είχε κρατήσει ουδέτερη στάση (λευκό). Μάλιστα ο Λεωνίδας Θωμαΐδης, σύμβουλος της ΕΠΟ, παρότι  τον συμβούλεψαν κι από την ΕΠΟ να μην δημοσιοποιήσει την ψήφο του,  αυτός ξεκαθάρισε πως είχε ψηφίσει ... Μαρτσούκο!!

4. Στο παρασκήνιο της ψηφοφορίας υπάρχουν... μαρτυρίες πως υπήρξαν πιέσεις/έγιναν τηλεφωνήματα κι από το πολιτικό Γραφείο τοπ Κυβερνητικού στελέχους (και δεν εννοώ τον Αυγενάκη) για να "πριμοδοτηθεί" η υποψηφιότητα Ροκάκη...

5. Συνέβη σε ομάδα του Α' Ομίλου, πριν από μια  εντός έδρας αναμέτρηση της, στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος στα αποδυτήρια ενημερώνει τους παίκτες/γηπεδούχους πως θα πρέπει να χάσουν αφού υπήρχε συμφωνία με τον αντίπαλο να μοιραστούν απο τρεις βαθμούς αλλά με δυο "διπλά" και όχι με δυο "άσσους"(λόγω... αποδόσεων, προφανώς). Δηλαδή θα έπαιρναν/θα τους έδιναν αντίστοιχα  το μάτς του δεύτερου γύρου. Με το που αποχωρεί ο  ιδιοκτήτης όμως, ο προπονητής της ομάδας ζητάει απο τους παίκτες του να ... ξεχάσουν ότι άκουσαν και να τα δώσουν όλα για την νίκη. Λέγοντας τους  μάλιστα πως αν αντιληφθεί "λάθος" νοοτροπία, θα αποπεμφθεί όποιος την... επιδείκνυε. Οι παίκτες ... ακούνε τον προπονητή τους και η νίκη έρχεται στο φινάλε με 1-0!! Λίγες ημέρες αργότερα την... πληρώνει ο προπονητής: απομακρύνεται για την "απειθαρχία" του!!!

6. Η AEΛ γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και έμεινε στο -6 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό (που έχει και ματς λιγότερο). Αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις στους "βυσσινί", μένει να δούμε σε ποια επίπεδα. Πάντως εδώ και δυο εβδομάδες στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορούσε η πληροφορία πως ο Γιώργος Αμανατίδης έκανε την... προεργασία του (για να πάρει συνεργάτες) αφού ετοιμαζόταν να αφήσει τα Χανιά για να αναλάβει πόστο στην ΑΕΛ.  Λογικά παίρνοντας την θέση του Βενέτη ή του Ταυλαρίδη που αποχώρησε χθες βράδυ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθαν στην Ελλάδα για Κουμπέλη και... κλέβουν παίκτη του Ολυμπιακού - Ούτε ευρώ στο Λιμάνι! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags