Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιοβάνοβιτς: "Δίκαια είμαστε πρώτοι" - Ατάκες για πλέι οφ και τι δεν του άρεσε στο Περιστέρι
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-12 21:54:00

Γιοβάνοβιτς: "Δίκαια είμαστε πρώτοι" - Ατάκες για πλέι οφ και τι δεν του άρεσε στο Περιστέρι

Sportdog Team
Γιοβάνοβιτς: "Δίκαια είμαστε πρώτοι" - Ατάκες για πλέι οφ και τι δεν του άρεσε στο Περιστέρι

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε τόσο για το διπλό του Τριφυλλιού με Ατρόμητο όσο και για τις συναρπαστικές μάχες των πλέι οφ, που έρχονται.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα ενόψει των πλέι οφ, εξέφρασε την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας και εστίασε στη βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα είναι σημαντική νίκη για εμάς. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Δίκαια είμαστε πρώτοι με την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν. Δε σημαίνει τίποτα, η διαφορά είναι πολύ μικρή και θα έχει τρομερό ενδιαφέρον στα play off το πρωτάθλημα».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Μετά τη διακοπή δε μου άρεσε ο ρυθμός μας. Στην επανάληψη αγωνιστήκαμε καλά σε σχέση με το πρώτο μέρος. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είχαμε δυσκολίες αλλά τις ξεπερνάμε, η θέση που είμαστε τώρα μας δίνει το δικαίωμα να παλέψουμε για κάτι μετά από πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags