Facebook Pixel Μαρσέλο - Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο θέλει να κλείσει μεγάλη μεταγραφή για τον Κριστιάνο - Έδωσε... απαντήσεις σε Ολυμπιακό
| 2023-03-13 14:31:00

Ο Μαρσέλο θέλει να κλείσει μεγάλη μεταγραφή για τον Κριστιάνο - Έδωσε... απαντήσεις σε Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ο Μαρσέλο θέλει να κλείσει μεγάλη μεταγραφή για τον Κριστιάνο - Έδωσε... απαντήσεις σε Ολυμπιακό

Τίτλους με την Φλουμινένσε θέλει να πανηγυρίσει ο μέχρι πρότινος Ερυθρόλευκος Μαρσέλο.

Μαρσέλο: Ο έμπειρος αριστερός μπακ προσδοκά σε κατάκτηση τίτλων μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, το οποίο κάθε άλλο παρά με επιτυχία στέφθηκε. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος αποκάλυψε πως κάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί στη Φλουμινένσε!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρσέλο:

Για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλω να συνεχίσω και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους. Θέλω να συνεχίσω για να αφήσω την κληρονομιά μου στους νέους ανθρώπους. Αισθάνομαι καλά και θέλω να αγωνιστώ το συντομότερο δυνατό".

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι αστείο γιατί δε μιλάμε ποτέ για ποδόσφαιρο, αλλά για τα παιδιά μας. Τα παιδιά μας κάνουν παρέα, ενώ και οι γυναίκες μας είναι φίλες. Του είπα πως θα πάω στη Φλουμινένσε και μου απάντησε πως είναι κάτι ωραίο αυτό. Με συνεχάρη και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Ήταν πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου. Του ζήτησα να έρθει όποτε θελήσει στην ομάδα, θα είναι χαρούμενος".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags