Facebook Pixel Champions League: Ο άνθρωπος μάς κάνει πλάκα - Ο... εξωγήινος Χάαλαντ ξεφτίλισε τη Λειψία με 5 γκολ! - Πέρασε και η Ίντερ (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-14 23:58:00

Ο άνθρωπος μάς κάνει πλάκα - Ο... εξωγήινος Χάαλαντ ξεφτίλισε τη Λειψία με 5 γκολ! Πρόκριση-θρίλερ η Ίντερ (Vid)

Sportdog Team
Ο άνθρωπος μάς κάνει πλάκα - Ο... εξωγήινος Χάαλαντ ξεφτίλισε τη Λειψία με 5 γκολ! Πρόκριση-θρίλερ η Ίντερ (Vid)

Πραγματοποιώντας μία ανεπανάληπτη εμφάνιση, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε 5 γκολ σε 62 λεπτά (τόσο έπαιξε μέχρι να βγει αλλαγή) και η Σίτι πέρασε πανηγυρικά στους 8 του Champions League (7-0 τη Λειψία). Άντεξε στην έδρα της Πόρτο (0-0) και πέρασε η Ίντερ.

Champions League: Από την εποχή που κυριαρχούσε το δίδυμο Μέσι-Ρονάλντο έχουμε να δούμε τα όσα κάνει ο απίστευτος Έρλινγκ Χάαλαντ στο Champions League!

Το 1-1 του πρώτου ματς με τη Λειψία έκρυβε παγίδες, όμως ο Νορβηγός σταρ ανέλαβε δράση και με 5 γκολ πρωταγωνίστησε στο "πάρτι" πρόκρισης της Μάντσεστερ Σίτι με 7-0 στα προημιτελικά. Κανείς δεν γνωρίζει πού θα σταματούσε το κοντέρ εάν ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν αποφάσιζε να αποσύρει από το ματς τον Χάαλαντ στο 62', εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στον άσο της Σίτι.

Ο Νορβηγός killer με 5 γκολ έγινε σε ηλικία 22 ετών και 236 ημερών έγινε ο νεαρότερος παίκτης που έφτασε τα 30 στο Champions League (33 συνολικά) ξεπερνώντας τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος το έκανε σε ηλικία 22 ετών και 352 ημερών.

Έγινε μόλις ο 3ος παίκτης στα χρονικά της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη σε συλλογικό επίπεδο, που πετυχαίνει 5 γκολ, μετά τον Λιονέλ Μέσι (7 Μαρτίου 2012 στο 7-1 επί της Λεβερκούζεν) και τον Λουίς Αντριάνο στη νίκη της Σαχτάρ με 7-0 επί της Μπάτε Μπορίσοφ στις 21/10/2014.

Για... την ιστορία, τα υπόλοιπα δύο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι στο προσωπικό ρεσιτάλ του Χάαλαντ πέτυχαν οι Γκουντογκάν και Ντε Μπρόινε.

Στο έτερο ματς της βραδιάς, η Ίντερ έπαιξε αμυντικά και κράτησε την ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Πόρτο, παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 1-0. Πάντως, μόνο εύκολα δεν πέρασαν οι Νερατζούρι, καθώς οι Πορτογάλοι είχαν δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις!

 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags