Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Διπλό deal Σαββίδη - Υπογράφει με φορ εκατομμυρίου ο Μπότο - Επαφές για 10αρι από κορυφαία ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-15 04:48:00

Διπλό deal Σαββίδη - Υπογράφει με φορ εκατομμυρίου ο Μπότο - Επαφές για 10αρι από κορυφαία ομάδα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Διπλό deal Σαββίδη - Υπογράφει με φορ εκατομμυρίου ο Μπότο - Επαφές για 10αρι από κορυφαία ομάδα

Ποιος έχει σχεδόν και οι διαπραγματεύσεις για σούπερ συμφωνία. Ο Δικέφαλος μπαίνει... φουριόζος στα πλέι οφ, όμως παράλληλα "χτίζει" από σήμερα την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, το ρόστερ είναι σχεδόν έτοιμο και χρειάζονται μόνο κάποιες "πινελιές".

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωράει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, παράλληλα προφανώς με τις πολύ σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Γιατί ναι μεν η δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να διατηρεί το αγωνιστικό ταβάνι τού κλαμπ ψηλά, αλλά υπάρχει και ο Ζοσέ Μπότο που σχεδιάζει την επόμενη μέρα.

Πάνω σε αυτό το σκέλος είναι το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη που αναφέρει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνει η επαφή με τον Νέλσον Ολιβέιρα για να του ανανεωθεί το συμβόλαιο, καθώς τους τελευταίους αρκετούς μήνες είναι ακριβώς ο επιθετικός που ψάχνει ο Ρουμάνος προπονητής.

Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να του προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντινό σε αυτό που λαμβάνει τώρα, καθώς ακόμα κι αν δεν είναι στο 1 εκατ. ευρώ η προσφορά θα είναι σίγουρα από 800.000 ευρώ και πάνω.  Σε κάθε περίπτωση από την ομάδα θεωρούν ότι δύσκολα δεν θα υπάρξει συμφωνία με τον Πορτογάλο άσο, που στη Θεσσαλονίκη έχει βρει το λιμάνι του.

Ακόμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απόφαση του Μπότο να έρθει σε επαφή με την Μπενφίκα για τον Τιάγκο Ντάντας, καθώς η ρήτρα στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ (ή στα 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αλλά αρχικά ο Μπότο θα προσπαθήσει να ανανεώσει τον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο.

Να συμπληρώσουμε κάτι τελευταίο; Δεν είναι μόνο εκείνοι που θα μείνουν, αλλά και εκείνοι που θα αποχωρήσουν. Και σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι βρίσκονται, δίχως άλλο, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που δεν πρόκειται να τους γίνει προσφορά για να συνεχίσουν. Εκτός αν είναι με συμβολική αμοιβή και ρόλο εντελώς περιορισμένο.

Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει με την περίπτωση του Βιεϊρίνια, αν θα αποφασίσει να σταματήσει ή όχι δηλαδή, ενώ δεν αποκλείεται από την ομάδα να αποχωρήσει και ο Μπράντον Τόμας. Σε αυτή την περίπτωση ο Δικέφαλος θα αποκτήσει ακόμα έναν επιθετικό που μαζί με τους Ολιβέιρα και Τζίμα θα συμπληρώσει την τριάδα των φορ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε σε παίκτες του ΠΑΟ ότι φεύγει - Σκάει πώληση έξπληξη σε ΠΑΟΚ - Επιστροφή Μπάρκα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags