Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: Κύμα συμπαράστασης για Βέρμπιτς - Ξεπέρασε τα όρια η πρώην με fake ΦΩΤΟ για την ερωτική του ζωή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 05:30:00

Κύμα συμπαράστασης για Βέρμπιτς - Ξεπέρασε τα όρια η πρώην με fake ΦΩΤΟ για την ερωτική του ζωή!

Sportdog Team
Κύμα συμπαράστασης για Βέρμπιτς - Ξεπέρασε τα όρια η πρώην με fake ΦΩΤΟ για την ερωτική του ζωή!

"Πήγαινέ την μέχρι τέλους!" Σε αυτό το άθλιο σόου της πρώην συζύγου του, ο Σλοβένος έχει μαζικά την υποστήριξη από τον κόσμο του Τριφυλλιού τις τελευταίες ώρες.

Ένα κανονικό δράμα βιώνει εδώ και αρκετούς μήνες ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, καθώς η πρώην σύζυγός του και μητέρα του γιου του, επιδίδεται διαρκώς σε αήθεις εναντίον του επιθέσεις, οι οποίες έχουν φτάσει μέχρι και στο σημείο να δημοσιοποιούνται λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του παίκτη του Παναθηναϊκού!

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η πρώην σύντροφος του υποστήριξε πως μετά το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός ο Σλοβένος εξτρέμ ξενύχτησε σε γνωστό μαγαζί έχοντας ως παρέα μία τρανς συμπατριώτισσά του.

Έχοντας φτάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι από τα συνεχόμενα και απαράδεκτα ψέματα, ο Σλοβένος απάντησε με τρόπο αιχμηρό αναφέροντας ξεκάθαρα τα εξής: "Ζητώ συγγνώμη που σας ενοχλώ με την Αλβίνα Τσαρένκο, αλλά νιώθω πως πρέπει να το κάνω, καθώς όλα αυτά τα ψέματα που αναφέρει σχετικά με την προσωπική μου ζωή, έρχονται από αυτήν σαν μια προσπάθεια για να επηρεάσει την ελληνική δικαιοσύνη, μιας και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση σχετικά με το παιδί.

Παρόλο που δε νοιάζει κανέναν, απλά για να το αναφέρω, είμαι στρέιτ. Δεν είχα ποτέ ερωτική ζωή με άντρα ή τρανς. Η Αλβίνα πείραξε τις φωτογραφίες της πρώην κοπέλας μου, Λίλι (πρόσθεσε ανδρικό μόριο) και τώρα αναφέρει ότι πήγα στο κλαμπ με δύο τρανς! Αυτή τη φορά, ήταν η ξαδέρφη μου Jerneja και η φίλη της η Κάτια, από την Σλοβενία.

Αν το θέμα στη μέση δεν ήταν το παιδί μου, θα το έπαιρνα από τη μεριά της, σαν μια χαμηλού κόστους κωμωδία. Η Αλβίνα διώκεται από μένα, για αρκετές προσβολές και ψεύδη, η δυσφήμιση προς το πρόσωπό μου είναι ένα είδος εκδίκησης. Η Αλβίνα είναι μια παθολογική ψεύτρα!".

Μάλιστα σε αυτό το άθλιο σόου της πρώην συζύγου του Βέρμπιτς, ο Σλοβένος έχει μαζικά την υποστήριξη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Τόσο σε προσωπικά μηνύματα που έχει λάβει όσο και δημόσια στα social media, οι φίλοι του Τριφυλλιού προτρέπουν τον Βέρμπιτς να πάει την Αλβίνα "μέχρι τέλους", καθώς τα ψέματά της είναι δεδομένο, ότι έχουν επηρεάσει (τουλάχιστον σ' ένα βαθμό) τον ποδοσφαιριστή και ως προς την αγωνιστική παρουσία του φέτος στους Πράσινους. Σημειώνεται, ότι ο 29χρονος επιδιώκει να πάρει ο ίδιος την πλήρη επιμέλεια του παιδιού του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags