Facebook Pixel «Δίπλωσαν» τις νίκες και προκρίθηκαν χωρίς άγχος Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι - Μίλησε ξανά ο Μπενζεμά (VIDS)
| 2023-03-16 05:10:00

Προκρίθηκαν χωρίς άγχος Ρεάλ και Νάπολι - Μίλησε ξανά ο Μπενζεμά, "γλίτωσε" το πέναλτι ο Τσιμίκας (Vid)

Sportdog Team
Προκρίθηκαν χωρίς άγχος Ρεάλ και Νάπολι - Μίλησε ξανά ο Μπενζεμά, "γλίτωσε" το πέναλτι ο Τσιμίκας (Vid)

Αγώνες χωρίς... άγχος, μιας και είχαν κριθεί οι προκρίσεις από τα πρώτα ματς στα Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ και Νάπολι - Άιντραχτ με τις γηπεδούχους να κάνουν το 2/2.

Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι είχαν φροντίσει να έχουν πολύ εύκολο Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί «σφράγισαν» το εισιτήριό τους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης αρκετά εύκολα. Εξάλλου το βράδυ της Τετάρτης κέρδισαν με 1-0 και 2-0 τις Λίβερπουλ και Άιντραχτ αντίστοιχα!

Στα προημιτελικά είχαν ήδη προκριθεί Μπενφίκα, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ. Πλέον απέμειναν 3 Ιταλικές ομάδες, 2 Αγγλικές και έχουν από μία εκπρόσωπο Ισπανία, Γερμανία και Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Champions League.

Πλέον είναι όλα έτοιμα για την τελευταία κλήρωση της σεζόν στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Την Παρασκευή (17/3) θα κληρωθούν τα ζευγάρια των προημιτελικών, των ημιτελικών, αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Άνετη η Ρεάλ Μαδρίτης, καυτός Μπενζεμά

Στην Ισπανία η ομάδα του Αντσελότι περιόρισε για ακόμη ένα ματς τους Άγγλους, μετά το άνετο 5-2 του πρώτου αγώνα, με το ματς να έχει τυπική διαδικασία.

Με το τελικό 1-0 οι Ισπανοί προκρίθηκαν με το συνολικό 6-2!

O Άλισον στο 14’ σταμάτησε τον Βινίσιους, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Καμαβινγκά σούταρε με τον Βραζιλιάνο να βρίσκει την μπάλα και στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι. Εξίσου καλό και το σουτ του Μόντριτς στο 22’ που έφυγε λίγο άουτ.

Δύο σημαντικές επεμβάσεις είχε ο Κουρτουά στο 33’ και στο 35’ στα σουτ των Νούνιες και Χάκπο, διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του, με το 0-0 να «σφραγίζει το πρώτο μέρος.

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο 78΄ σκόραρε και έδωσε τη νίκη με 1-0 στους Ισπανούς!

 

Πήρε φόρα και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Όσιμεν

Τυπική διαδικασία ήταν η ρεβάνς και στην Ιταλία, μιας και η Νάπολι είχε κερδίσει 2-0 τους Γερμανούς. Ο Όσιμεν άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος για να βάλει το 2ο του γκολ φέτος.

Μάλιστα, σε αυτό το ματς ήταν σε καλό βράδυ ο Νιγηριανός, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 53’, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια της αναμέτρησης αφού οι «παρτενοπέι» ήταν ήδη στα προημιτελικά. Ο Ζιελίνσκι με πέναλτι στο 64’ έδωσε διαστάσεις στη νίκη-πρόκριση των Ναπολιτάνων κάνοντας το 3-0.

Οι Ιταλοί που διανύουν μια εκπληκτική σεζόν αποδίδοντας ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, δεν δυσκολεύτηκαν καν από την Άιντραχτ και το προσπέρασαν με χαρακτηριστική άνεση επικρατώντας με το συνολικό 5-0.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags