Facebook Pixel Οι άγνωστες φωτογραφίες του Μίμη από τη Νέα Υόρκη
| 2023-03-17 07:46:00

Δώστε προσοχή! Οι άγνωστες φωτογραφίες του Μίμη Παπαϊωάννου από τη Νέα Υόρκη

του Κιτρινόμαυρου
Δώστε προσοχή! Οι άγνωστες φωτογραφίες του Μίμη Παπαϊωάννου από τη Νέα Υόρκη

Δυο φωτογραφίες από oπαδούς… Ο ένας είναι Παναθηναϊκός, με όνομα βαρύ, ιστορικό και η φίλη Ολυμπιακός φανατική μάλιστα λόγω μπαμπά…

Η είδηση του θανάτου του Μίμη μας έκανε το γύρο του κόσμου και όλοι όσοι είχαν την τύχη να τον ζήσουν από κοντά, λίγο ή πολύ… θυμήθηκαν εκείνες τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν δίπλα στον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Σπύρος Πολυκανδριώτης της γνωστής οικογένειας, μουσικός κι αυτός στο επάγγελμα, αλλά και μπαλαδόρος, φωτογραφίζεται το 1982 με τον Μίμη Παπαϊωάννου κάπου στα γήπεδα της Νέας Υόρκης, φορώντας φανέλα του Ελληνικού Καναλιού της Νέας Υόρκης, του γνωστού Δημήτρη Καστανά!

Γράφει ο Σπύρος Πολυκανδριώτης στο προφίλ του στο Facebook, αποχαιρετώντας τον έναν και μοναδικό Μίμη Παπαϊωάννου


Δυο φωτογραφίες από τις λίγες που σώζονται με τον Μίμη να φοράει τη φανέλα του ιστορικού Παγκύπριου της Νέας Υόρκης (έπαιξε και εκεί συμπαίκτης με τον Μίμη Δομάζο!), ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, η Σωτηρία Κόντη, φανατική Ολυμπιακός! Αποχαιρετά με σεβασμό τον Μίμη Παπαϊωάννου με μια δική της φωτογραφία μαζί του, όταν ήταν μικρή φυσικά… και τον Μίμη μας να φοράει τη φανέλα της ομάδας όπου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, στη μεγαλούπολη της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ. Εκεί που ο Μίμης έστησε το δεύτερο σπίτι του… Εκεί που έκανε πολλούς φίλους, αγαπημένους.

Στη δεύτερη φωτογραφία διακρίνεται ο πατέρας της Σωτηρίας, Μπάμπης που ζει μόνιμα πλέον στην Εύβοια. Τερματοφύλακας τότε και αντίπαλος του Μίμη στα γήπεδα… Ιστορικές φωτογραφίες!!!

Εδώ η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Σωτηρίας (Σωσώ) Κόντη στον Μίμη Παπαϊωάννου…

ΠΗΓΗ: AEK LIVE

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags