Facebook Pixel Τρεις… Κουλιεράκηδες ο Ολυμπιακός - "Άρπαξε" ταλεντάρα από ΠΑΟΚ και τον θέλουν Μπενφίκα-Μπόχουμ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-16 18:58:00

Τρεις… Κουλιεράκηδες ο Ολυμπιακός - "Άρπαξε" ταλεντάρα από ΠΑΟΚ και τον θέλουν Μπενφίκα-Μπόχουμ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τρεις… Κουλιεράκηδες ο Ολυμπιακός - "Άρπαξε" ταλεντάρα από ΠΑΟΚ και τον θέλουν Μπενφίκα-Μπόχουμ!

Ο στόπερ 1.91 μ. που ξεχωρίζει και ο μάνατζερ του Τσιμίκα. Ποιος είναι ο νεαρός άσος, που παίζει στην Κ-19 και στον Ολυμπιακό β' για τον οποίο ήδη γίνεται scouting από το εξωτερικό, το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το μανατζερικό παρασκήνιο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η είδηση πως ένας παντελώς άγνωστος - στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής πιάτσας σκάουτς -  14χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο στην Ντόρτμουντ (συγκεκριμένα ο Χρήστος Κώστογλου), "ενεργοποίησε" την στήλη να ψάξει για το follow up του στην Γερμανία. Και από εκεί, καθαρά από... σπόντα, πληροφορηθήκαμε το γκελ που κάνει σε μια άλλη Μπουντεσλιγκάτη ομάδα, ένα άλλο ελληνόπουλο, που αγωνίζεται όμως, στην Ακαδημία του Ολυμπιακού...

KΟΥΤΣΙΔΗΣ/1: είναι ο τρίτος U20 στόπερ/σπουδαίο ταλέντο που έχει ο Ολυμπιακός, μετά τους Ανδρέα Ντόη και Αλέξη Καλογερόπουλο. Ο Ισίδωρος Κουτσίδης βέβαια είναι και ο νεότερος της 3άδας, γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2004 (το ίδιο έτος αλλά τον Ιούλιο ο Καλογερόπουλος, Φεβρουάριο του 2003 ο Ντόη)! Κατά μια έννοια δηλαδή μπορεί κάποιος - έστω και στην υπερβολή - να πεί πως οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν/ "εκτρέφουν" όχι έναν αλλά... "τρεις Κουλιεράκηδες" (Ντόη- Καλογερόπουλο - Κουτσίδη)!! 

ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ/2: έχει μπόι 1,91 μ., παίζει με την ίδια άνεση δεξιός κι αριστερός στόπερ και ήδη διαθέτει μεγάλο "φαν κλαμπ" σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δραμινός που μόλις στα 13 του χρόνια τον πήρε ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε στην  U17, αλλά στην ...εποχή του Covid 19 δόθηκε στον Πανσερραϊκό. Από εκεί τον "τσίμπησε" ο Ολυμπιακός παρά την "σχέση" ΠΑΟΚ/Πανσερραϊκού και τον κατέβασε στου Ρέντη το καλοκαίρι του 2021, προσφέροντας του επαγγελματικό συμβόλαιο με πολύ καλές αποδοχές! Ήταν μια μεταγραφή ενός πολλά υποσχόμενου ταλέντου, που έφερε τότε την σφραγίδα των Σουλούκου/Τοροσίδη...

ΚΟΥΤΣΙΔΗΣ/3: αγωνίζεται τόσο στην U 19 του Ολυμπιακού, όσο και στον Ολυμπιακό Β! Και έχει ήδη φτιάξει ονοματάκι στην διεθνή πιάτσα σκάουτς, αν σκεφθούμε πως πρώτα η Μπενφίκα και εσχάτως η γερμανική Μπόχουμ (των Σταφυλίδη, Λαμπρόπουλου) εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Δραμινό στόπερ, τον οποίο και παρακολουθούν στενά! Μάλιστα αν ειναι σωστή η πληροφόρηση μας, οι "αετοί" μέσα στο 2022  ήθελαν να τον ανεβάσουν στην Λισσαβώνα ενώ η Μπόχουμ τον "βλέπει" για το καλοκαίρι. Βέβαια ο Ολυμπιακός τον έχει δεμένο ως τον Ιούνιο του 2024, έχοντας τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε εξέλιξη.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχει και το ισχυρό μανατζερικό υπόβαθρο του Κουτσίδη αφού είναι "ομόσταβλος" του Κουλιεράκη (αλλά και των Τσιμίκα/Αλεξανδρόπουλου/Δουβίκα/Γούτα) στην Prosport του Πασχάλη Τουντούρη. Παρεμπιπτόντως ο Έλληνας μεγαλόατζέντης, που διαθέτει και τους περισσότερους  Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, έχει μαζέψει στο "ροστερ" του μια 4άδα από τους πιο ταλαντούχους U20 Έλληνες στόπερ ( όπως Κουλιεράκης- ΠΑΟΚ, Κωνσταντόπουλος - Μπέερσοτ, Κουτσίδης - Ολυμπιακού, Τανούλης -  Άρη)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση-ματ Μαρινάκη με Φορτούνη - Πρόταση σε Βαλμπουενά - Ποσό ρεκόρ για υπογραφή Κωνσταντέλια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags