Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μπότο: Στο αεροπλάνο για μεταγραφή ο Μπότο - Αλλαγή πλάνων λόγω EURO - Στο... τραπέζι Κουλιεράκης, "Ντέλιας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-17 10:00:00

Στο αεροπλάνο για μεταγραφή ο Μπότο - Αλλαγή πλάνων λόγω EURO - Στο... τραπέζι Κουλιεράκης, "Ντέλιας"

Οι Μιχείες
Στο αεροπλάνο για μεταγραφή ο Μπότο - Αλλαγή πλάνων λόγω EURO - Στο... τραπέζι Κουλιεράκης, "Ντέλιας"

Τα χρήματα για το deal, οι δύο ανταγωνιστές και η αντιπρόταση του Δικεφάλου. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τον παίκτη, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά την ομάδα του. Έχουν όμως ένα πολύ γερό διαπραγματευτικό χαρτί ή καλύτερα τρία...
 

Υπόθεση Ντάντας : μόνο τυχαίο δεν είναι το ... ξαφνικό τάιμινγκ με ρεπορτάζ και δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ζοσέ Μπότο έτοιμο προσεχώς (στην διακοπή του πρωταθλήματος) να ξεκινήσει σοβαρές συζητήσεις με την Μπενφίκα για το μέλλον του 22χρονου Πορτογάλου μέσου στον ΠΑΟΚ.  Και θα εξηγηθώ...

Ο Τιάγκο Ντάντας είναι δανεικός για ένα χρόνο, με οψ ιόν αγοράς του 7.000.000 ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του και 4.000.000 για το 50%. Βεβαίως αυτά τα λεφτά είναι απαγορευτικά για τον "δικέφαλο" και ο αθλητικός διευθυντής του προφανώς και θέλει να επαναδιαπραγματευτεί τα ποσά με τους "αετούς".

Ο Πορτογάλος α.δ. ποντάρει στην πολύ καλή σχέση που έχει με την ηγεσία της Μπενφίκα και ειδικότερα με τον Ρουί Κόστα. Πως έχει όμως, η κατάσταση τώρα; Η Μπενφίκα θέλει να πουλήσει το καλοκαίρι τον Νταντας. Ντεφάκτο. Άρα πάρα πολύ δύσκολα θα συζητήσει εκ νέου δανεισμό του στον ΠΑΟΚ κι ας έχει συμβόλαιο μαζί του ως το 2025.

Οι "Λουζιτανοί" θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή/γεμάτη σεζόν του Πορτογάλου μέσου στον "δικέφαλο" ενώ ποντάρουν και στην συμμετοχή του στο Euro U21 που θα γίνει από 21 Ιουνίου ως 8 Ιουλίου. Ο Ντάντας είναι αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας, μιας ομάδας  χαβιαρωμένης από μεγάλα ταλέντα, που αποτελεί από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Εννοείται, λοιπόν, πως με μια καλή πορεία και σπουδαίες εμφανίσεις του Ντάντας η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μπορεί να κάνει και limit up. Αυτό είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί/εισπράξει η Μπενφίκα και έτσι μέχρι τότε (αρχές Ιουλίου) πολύ δύσκολα θα έρθει σε μια συμφωνία με τον Μπότο για να συνεχίσει ο Ντάντας στον ΠΑΟΚ. 

Στην πορτογαλική πιάτσα agents μάλιστα κυκλοφορεί πως ήδη άλλες δυο ομάδες από το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά του Ντάντας προς την Μπενφίκα ... προλαβαίνοντας τον ΠΑΟΚ!! Με τους "αετούς" να έχουν ενημερώσει και τον ατζέντη του Ντάντας για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον από αυτές τις δυο ομάδες.  Άρα είναι... κομματάκι σοβαρό το θέμα. 

Τι άλλο λέει η πιάτσα; Πως η Μπενφίκα στην κουβέντα με τον ΠΑΟΚ - και για να κερδίσει χρόνο - θα επιμείνει στο υπάρχον πλαίσιο deal, θεωρώντας το δεσμευτικό. Αντιθέτως με άλλες ενδιαφερόμενες μπορεί να είναι πιο...ελαστική ως προς τα ποσά, να δεχτεί χαμηλότερα. Είναι θέμα ... αρχής για τους "αετούς". 

Στο δια ταύτα: επαναλαμβάνω  όμως, την πρόθεση τους να πουλήσουν τον Ντάντας το καλοκαίρι, χωρίς να... βιαστούν προκειμένου να πιάσουν μια καλύτερη τιμή. Από την άλλη και ο Μπότο έχει κάποια ατού που ακούνε στα ονόματα των... Κουλιεράκη/Κοτάρσκι/Κωνσταντέλια. Και οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ σαφώς και ενδιαφέρουν την Μπενφίκα, οπότε υπό προϋποθέσεις οι Πορτογάλοι θα ήθελαν να έχουν ικανοποιημένοι τον ΠΑΟΚ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις… Κουλιεράκηδες ο Ολυμπιακός - "Άρπαξε" ταλεντάρα από ΠΑΟΚ και τον θέλουν Μπενφίκα-Μπόχουμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags