Facebook Pixel Super League: Γι’ αυτό... φωνάζουν για τον διαιτητή του ντέρμπι - Έξαλλοι στην ΑΕΚ, παράπονα και ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-17 17:30:00

Γι’ αυτό... φωνάζουν για τον διαιτητή του ντέρμπι - Έξαλλοι στην ΑΕΚ, παράπονα και ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γι’ αυτό... φωνάζουν για τον διαιτητή του ντέρμπι - Έξαλλοι στην ΑΕΚ, παράπονα και ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ορισμός που δημιουργεί αρνητικό κλίμα και στις δύο ομάδες, πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στην OPAP Arena!

Στο ντέρμπι κορυφής της πρεμιέρας των πλέι οφ στην «OPAP Arena» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Μαυροβούνιο Νίκολα Νταμπάνοβιτς, ο οποίος είχε βρεθεί στο ίδιο γήπεδο πριν από λίγες εβδομάδες για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στο VAR θα βρεθεί ο Πορτογάλος Εστέβες.

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς έχει... φουλ εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα! Εξάλλου, έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα κι έχει σφυρίξει ξανά και τις δύο ομάδες.

Έντονα παράπονα από την ΑΕΚ

Ο έμπειρος διαιτητής είχε βρεθεί στο ίδιο γήπεδο πριν από λίγες εβδομάδες για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Στην Ένωση... βράζουν για τη συγκεκριμένη επιλογή, μιας και θεωρούν πως στο κύπελλο δεν είχε αποβληθεί κατά την κρίση τους κακώς ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά και ο Βαλμπουενά, ενώ πιστεύουν ότι θα έπρεπε να δώσει εκείνος το πέναλτι πάνω στον Γκατσίνοβιτς και όχι το VAR.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 25/04/2021, ο Νταμπάνοβιτς είχε διευθύνει και πάλι ένα ματς της Ένωσης με την ομάδα του Πειραιά για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΚ.

 

Η ΑΕΚ είχε κάνει λόγο για εχθρική διαιτησία με Παναθηναϊκό, ήταν έξαλλος και ο Άμραμπατ

Τον περασμένο Απρίλιο είχε σφυρίξει και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, 1-1. Μέσω των social media στις 13 Απριλίου 2022, η Ένωση έκανε λόγο για «εχθρική διαιτησία» του Νταμπάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ενώ ανέφερε πως δεν της δόθηκε πέναλτι στο 13ο λεπτό.

«Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στη Λεωφόρο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες, ενώ είχε να αντιμετωπίσει μια εχθρική διαιτησία, με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 13′ σε χέρι του Σάρλια», ανέφερε τότε σε σχόλιο της η ΑΕΚ.

Παράλληλα και ο Νόρντιν Άμραμπατ, είχε εκφράσει με τον… τρόπο του, τα παράπονά του για τις διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι. Ο Μαροκινός άσος της ΑΕΚ έκανε πλάκα στον ρέφερι Νταμπάνοβιτς, τονίζοντάς του πως: «Μην μου πεις ότι έτσι σφυρίζεις τα φάουλ και στο Μαυροβούνιο».

Παράπονα και από τον Παναθηναϊκό

 

Την σεζόν 2021-22 είχε διευθύνει τα εντός έδρας ντέρμπι του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ φέτος ήταν στο ματς των πράσινων στην Λεωφόρο με τον Άρη που είχε κριθεί με κεφαλιά του Σπόραρ στην εκπνοή. Πάντως είχαν προηγηθεί έντονα παράπονα για γκολ που είχε ακυρωθεί στον Μπερνάρ με το τριφύλλι να θεωρεί πως δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ. 

Βοηθοί του θα είναι οι Βλάνταν Τοντόροβιτς και Σρνταν Γιοβάνοβιτς, τέταρτος ο Σιδηρόπουλος και στο VAR οι Μπρούνο Εστέβες (Πορτογάλος) και Μεϊντάνας. Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Δαγκλής.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρινάκης: "Ανίκανοι, εξαφανισμένοι, με δόλο - Ναρκοθετούν τα πλέι οφ - Αν δεν αλλάξετε σήμερα διαιτητές..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags