Facebook Pixel Super League: Έσκασαν... πρόστιμα ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ - Ποια η ποινή του Ατρομήτου για το ντου οπαδών με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-17 18:44:00

Έσκασαν... πρόστιμα ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ - Ποια η ποινή του Ατρομήτου για το ντου οπαδών με ΠΑΟ

Sportdog Team
Έσκασαν... πρόστιμα ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ - Ποια η ποινή του Ατρομήτου για το ντου οπαδών με ΠΑΟ

Πρόστιμο συνολικού ύψους 58.500 ευρώ επέβαλε η αθλητική δικαστής της Super League στην ΠΑΕ Ατρόμητος, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό.

Super League: Πρόστιμο συνολικού ύψους 58.500 ευρώ επέβαλε η αθλητική δικαστής της Super League στην ΠΑΕ Ατρόμητος, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (12/3) στο Περιστέρι, διακόπηκε στο α΄ ημίχρονο για περίπου 30 λεπτά, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο ταρτάν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και κινήθηκαν απειλητικά προς κάποιους φίλους των «πρασίνων» που βρίσκονταν στην εξέδρα.

Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε επιπλέον με πρόστιμο 4.500 ευρώ για το εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ενώ από την πλευρά της η Ενωση θα χρειαστεί να καταβάλει 19.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επιπλέον 1.000 ευρώ για τον αγώνα στο Περιστέρι. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο επέβαλε επίσης πρόστιμα στον Αρη (7.500 ευρώ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα), στον Ιωνικό (5.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης), στον Παναιτωλικό (1.500 ευρώ για το παιχνίδι με τη Λαμία), στον ΠΑΟΚ (9.500 ευρώ για το εκτός έδρας ματς με το Βόλο) και στον ΠΑΣ Γιάννινα (4.000 ευρώ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση στο "αντίο" του Παπαϊωάννου - Δάκρυα από Μελισσανίδη, Δομάζο, Αντωνιάδη, Νεστορίδη (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags