Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μιλάει με Ζιντάν, όχι Λουτσέσκου ο Γκαρσία - Παρακαλάνε Ολιβέιρα - Έρχονται Μπράντονιτς-Παναγιώτου"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-18 15:00:00

"Μιλάει με Ζιντάν, όχι Λουτσέσκου ο Γκαρσία - Παρακαλάνε Ολιβέιρα - Έρχονται Μπράντονιτς-Παναγιώτου"

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μιλάει με Ζιντάν, όχι Λουτσέσκου ο Γκαρσία - Παρακαλάνε Ολιβέιρα - Έρχονται Μπράντονιτς-Παναγιώτου"

Η έκπληξη με Ελ Καντουρί-Μπίσεσβαρ και ο "νέος Ζίφκοβιτς"! Ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που ξεχωρίζουν στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, το μεγάλο λάθος με τον Ουρουγουανό προπονητή και γιατί δεν πρέπει να μείνει ο Πορτογάλος επιθετικός με αυτά τα χρήματα στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ: Πολύ καλή σεζόν με τη β΄ ομάδα τού Δικέφαλου πραγματοποιεί ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και, ήδη, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η πληροφορία ότι θα είναι ο επόμενος που θα βρεθεί στην ανδρική ομάδα για να τον αξιοποιήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Πετρουλάκη, δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ όλων των ομάδων στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να μας πει περισσότερα για τον 23χρονο Βόσνιο άσο, πότε θα βρεθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά και ποιοι άλλοι μπορεί να τον ακολουθήσουν.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην παραμονή του Νέλσον Ολιβέιρα στον Δικέφαλο αλλά στον Πάμπλο Γκαρσία που το κλαμπ αφήνει σε μεγάλο βαθμό αναξιοποίητο.

"Ούτε ο Τζίμας στα πλέι οφ - Αυτοί ανεβαίνουν από ΠΑΟΚ β΄ - Διασυνδέσεις με Ζιντάν ο Γκαρσία"

"Ο Μπράντονιτς είναι μετά τον Τζίμα, προηγείται ο Τζίμας για να ανέβει στην πρώτη ομάδα. Ο Μπράντονιτς είναι καλός αλλά δεν θα τον πάρει τώρα. Ούτε καν ο Τζίμας δεν θα μπει στα πλέι οφ, τουλάχιστον όχι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Αν τον πάρει προετοιμασία το καλοκαίρι, τότε μπορεί να γίνει κάτι. Αλλά και πέρσι το έκανε με τον Κούτσια, που στο τέλος έφυγε δανεικός", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος.

Ποιοι άλλοι από τη β΄ ομάδα μπορεί να βρεθούν στην ανδρική;

"Ο Παναγιώτης Παναγιώτου είναι καλός, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά έχει ήδη 5 στόπερ με αποτέλεσμα να μην παίζει ούτε ο Μιχαηλίδης. Πώς θα τον πάρει στην πρώτη ομάδα; Και ο Μοναστηρλής είναι καλή περίπτωση, ο τερματοφύλακας, που παίζει και στη Εθνική Νέων".

 

Ποια είναι άποψή σου για τον Πάμπλο Γκαρσία;

"Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και είναι ανεκμετάλλευτο, γιατί έχει διασυνδέσεις παντού από τον Ζιντάν μέχρι την Ιταλία, την Ισπανία και την Ουρουγουάη. Έχει παίξει σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν και δεν τον αξιοποιούν παντού. Τι να πω, αυτό που ακούγεται είναι ότι δεν τα πηγαίνουν καλά με τον Λουτσέσκου".

"Για αυτό δεν έχει ανανεώσει ο Ολιβέιρα - Πάρτε Ζίβκοβιτς - Μένουν Καντουρί και Μπίσεσβαρ;"

Με την ανανεωση στο συμβόλαιο του Ολιβέιρα τι γίνεται;

"Το θέμα του ΠΑΟΚ είναι ο Ολιβέιρα αυτή τη στιγμή - Αν θα μείνει και με πόσα λεφτά θα μείνει. Γιατί παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, μαζί με τον Ίνγκασον και τον Κούρτιτς είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι. Ο ΠΑΟΚ τού δίνει 600.000 ευρώ αλλά αυτός δεν το δέχεται και υπάρχει θέμα. Αλλά είναι ένα ερώτημα γιατί παρακαλάνε τον κορεσμένο Ολιβέιρα, ενώ με αυτα τα λεφτά μπορούν να φέρουν έναν παίκτη τύπου Ζίβκοβιτς, που να φέρει και λεφτά αύριο αν πωληθεί".

Ποιοι βλέπεις να αποχωρούν;

"Πιθανολογώ ότι μπορεί να κρατήσει Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, όχι να τελειώσουν. Οι μεγάλοι θεωρεί ότι θα τον βοηθήσουν, γιατί ο Λουτσέσκου δεν είναι προπονητής για πιτσιρικάδες. Και τον Κωνσταντέλια δεν τον έβαζε. Έπαιξε, όπως και ο Τσαούσης ή ο Κουλιεράκης, λόγω τραυματισμών κ.λπ.".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις… Κουλιεράκηδες ο Ολυμπιακός - "Άρπαξε" ταλεντάρα από ΠΑΟΚ και τον θέλουν Μπενφίκα-Μπόχουμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags