Facebook Pixel Σκάρπα: Ο παίκτης που δεν έφερε ο Ολυμπιακός λόγω... Χάμες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 10:00:00

"Ιδανικό να έρθει στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα - Για αυτό δεν παίζει στη Νότιγχαμ - Τρομερή ποιότητα"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ιδανικό να έρθει στον Ολυμπιακό ο Σκάρπα - Για αυτό δεν παίζει στη Νότιγχαμ - Τρομερή ποιότητα"

Γιατί δεν φόρεσε τα "ερυθρόλευκα" τον Γενάρη ο Βραζιλιάνος; Τι θα γίνει το καλοκαίρι και ποιες οι πιθανότητες να παραμείνει στο Νησί, αν και δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε; Όλες οι απαντήσεις στο Sportdog.gr

Κεντρικό πρόσωπο είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και στις αρχές Δεκεμβρίου ο Γκουστάβο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό, καθώς παρά την ενημέρωση που υπήρχε, ο Βραζιλιάνος άσος δεν ήρθε τελικά στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Το sportdog είχε γράψει αρκετά άρθρα εκείνο το διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα, αναπτύσσοντας μεταξύ άλλων ότι αφενός και ο ίδιος ο παίκτης έχει όνειρο για να παίξει στη Αγγλία (το έχει δηλώσει, δημόσια, σε συνεντεύξεις του), αφετέρου δεν υπήρχε χώρος στην 11άδα του Ολυμπιακό για τον Σκάρπα!

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό να το υποστηρίζει κάποιος αυτό για έναν παίκτη με την ποιότητα του Βραζιλιάνου, αλλά είναι η αλήθεια. Γιατί ο λόγος που δεν ήρθε ο Σκάρπα, είναι ο Χάμες! Όταν υπήρχε η επαφή και συμφωνία με το περιβάλλον τού Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι, στην ομάδα δεν υπήρχε ο Κολομβιανός σταρ ούτε και ο Πεπ Μπιέλ.

Με την επιστροφή και του Φορτούνη (που συνυπάρχει με τον Χάμες στην 11άδα) ο Ολυμπιακός έδειξε ότι χρειαζόταν περισσότερο την απόκτηση ενός εξτρέμ (-Κανός), άρα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Σκάρπα.

"Για αυτό δεν παίζει στη Νότιγχαμ - Ιδανικό να έρθει στον Ολυμπιακό - Θέλει ο Σκάρπα"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ντούγζο, που γνωρίζει άριστα την περίπτωση του Σκάρπα τόσο από την εποχή που έπαιζε στη Βραζιλία όσο και τώρα στην Αγγλία, προκειμένου να μάθουμε την άποψή του για τη θητεία του 29χρονου άσου στην Πρεμιερ Λιγκ. 

Γιατί ο Βραζιλιάνος ήθελε να πάει στην Αγγλία για να αγωνιστεί, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην 11άδα της νέας του ομάδας.

"Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο προπονητής είχε βρει 11άδα που δεν την αλλάζει, οπότε ο Σκάρπα επειδή ήρθε αργότερα δεν μπορεί να βρει θέση στο βασικό σχήμα", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν έχει διαδοχικές συμμετοχές για να βγάλεις εικόνα για την κατάστασή του. Αν η Νότιγχαμ Φόρεστ εξασφαλίσει την παραμονή της, ίσως του δοθούν ευκαιρίες. Αλλά τώρα η ομάδα δεν μπορεί να του δώσει μεγαλύτερο ρόλο".

Θα ήταν καλύτερο αν είχε έρθει έστω για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό;

"Θα ήταν ιδανικό να είχε έρθει στον Ολυμπιακό, του το είχαν προτείνει, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε γιατί είναι άλλο να φύγεις από τη Βραζιλία για την Πρέμιερ Λιγκ και άλλο για την Ελλάδα και τη Σούπερ Λιγκ".

"Αυτό να κάνει η Νότιγχαμ μαζί του - Τότε θα γίνει βασικός στο Νησί"

Πώς χρειάζεται να διαχειριστούν την περίπτωσή του;

"Χρόνο συμμετοχής χρειάζεται και υπομονή, να μπαίνει σε παιχνίδια που δεν καίγεται τόσο πολύ για βαθμούς η ομάδα του - Όπως συμβαίνει στο Κύπελλο, που έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής".

Θεωρείς ότι αν πέσει κατηγορία η Νότιγχαμ θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος για να έρθει στον Ολυμπιακό;

"Αν πέσει κατηγορία η Νότιγχαμ ο Σκάρπα θα μείνει και θα είναι από τους βασικούς, γιατί έχει τρομερή ποιότητα. Έρχεται από φουλ σεζόν, πήγε στην Αγγλία που το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο και σκληρό, χρειάζεται προφανώς χρόνο προσαρμογής".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον… αέρα κορυφαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό - Χαλάει η συμφωνία λόγω αλλαγής προπονητή! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags