Facebook Pixel Κετσετζόγλου: «Πολύ κρίσιμο το ντέρμπι με Παναθηναϊκό»
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 13:30:00

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για ΑΕΚ: "Πολύ κρίσιμο το ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Τα ερωτηματικά για 11άδα"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για ΑΕΚ: "Πολύ κρίσιμο το ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Τα ερωτηματικά για 11άδα"

Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Κετσετζόγλου για την ΑΕΚ εν όψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Να αντιδράσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό καλείται η ΑΕΚ στην αποψινή πρεμιέρα των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:30), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ μέχρι τώρα μετά από κάθε ήττα έχει αντιδράσει σωστά. Είναι πολύ κρίσιμο το αποψινό ματς, γιατί ακολουθεί και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν θέλει να χάσει έδαφος νωρίς. Αν όμως αντεπεξέλθει και κάνει δύο νίκες, μετά γυρίζει το πράγμα υπέρ της και να κάνει ένα σερί, αφού έχει τον Βόλο έξω και τον Άρη μέσα. Ο Παναθηναϊκός κόντραρε περισσότερο από όλους την ΑΕΚ στην κανονική περίοδο», τόνισε.

Σχετικά με την ενδεκάδα είπε: «Ο Λιβάι είναι στην αποστολή αλλά το βλέπω δύσκολο να παίξει σήμερα. Ο Μουκουντί παρότι είχε θέματα μέσα στη βδομάδα πιστεύω πως θα αγωνιστεί έχοντας δίπλα του τον Μήτογλου. Λογικά θα δούμε μαζί Τσούμπερ και Αραούχο. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Ίσως δούμε αλλαγή στα πλάγια μπακ, δεν ξέρουμε αν θα πάει με δύο αμυντικά χαφ ή αν θα παίξουν από την αρχή ο Άμραμπατ με τον Γκατσίνοβιτς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags