Facebook Pixel Βόλος – Ολυμπιακός: Στο... ρελαντί και με γκολάρα Φορτούνη πέρασε από Βόλο - Βάζει... άγχος σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ο Ολυμπιακός (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-19 19:22:00

Στο... ρελαντί και με γκολάρα Φορτούνη πέρασε από Βόλο - Βάζει... άγχος σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ο Ολυμπιακός (vid)

Sportdog Team
Στο... ρελαντί και με γκολάρα Φορτούνη πέρασε από Βόλο - Βάζει... άγχος σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ο Ολυμπιακός (vid)

Χωρίς να... πατήσουν γκάζι σε καμία στιγμή του αγώνα οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας και να κάνουν το εκκίνηση με το... δεξί στα φετινά Super League δείχνοντας ότι είναι ικανοί να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση τίτλος.

Βόλος – Ολυμπιακός:  Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας των play off της Super League έστειλαν οι Ερυθρόλευκοι που μπροστά σε 15000 φίλους τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα και πρόβλημα νικώντας με , έχοντας σκόρερ τους Κασάμι, Μπακαμπού, Φορτούνη. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Πειραιώτες βάζουν επιπλέον… άγχος σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι, μιας και ισοβάθμούν πλέον με την Ένωση και είναι στο -2 από τους Πράσινους και την κορυφή, έχοντας πάντως και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Το ματς:

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στον Βόλο με στόχο να πάρουν τη νίκη ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και μάλιστα θέλησαν από νωρίς να βρουν δίχτυα από νωρίς, με την πρώτη φάση να έρχεται μόλις στο 4’ όταν ο Ροντινέι θα κάνει ένα σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ. Ότι όμως δεν κατάφερε ο Βραζιλιάνος θα το κάνει ο Κασάμι, τρία λεπτά μετά, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φοροτύνη και λάθος απομάκρυνση από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, ο Ελβετός από κοντά θα κάνει το 0-1. Στο 10’ θα έρθει η πρώτη αντίδραση για τους γηπεδούχους, με τον Οζέκοβιτς όμως να προλαβαίνει για ελάχιστα να πάρει την κεφαλιά, μόνος του, στην περιοχή των Ερυθρόλευκων. Οι παίκτες του Μίτσελ μετά το γρήγορο τέρμα έριξαν τον ρυθμό τους θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ηρεμήσουν το παιχνίδι τους, ενώ παράλληλα πίεζαν ψηλά την άμυνα των γηπεδούχων δυσκολεύοντας την ανάπτυξή τους.

Οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν και πάλι από στατική φάση, όταν σο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπα θα πάρει την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει πολύ πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την συντριπτική κατοχή της μπάλας και θα πιέζουν την άμυνα του Βόλου, όμως η δυσκολία ήταν στην δημιουργία φάσεων μπροστά στο τέρμα. Τελικά το δεύτερο γκολ θα έρθει τελικά και πάλι από φάουλ. Στο 36’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Χάμες θα πάρει την πρώτη κεφαλιά, με τον Μπακαμπού με τον ίδιο τρόπο να κάνει το 0-2 και να… τελειώνει από νωρίς την αναμέτρηση στον Βόλο.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους γηπεδούχους να θέλουν να βρουν τον τρόπο που θα πετύχαιναν ένα γκολ, κάτι που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι που έφηνε χώρους στους Ερυθρόλευκους να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, με τον ρυθμό πάντως να συνεχίζει να είναι πολύ πιο χαμηλός σε σχέση με την αρχή της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου θα χτυπήσουν… καμπανάκι στους Πειραιώτες, όταν στο 58’ μετά από πολύ ωραία σέντρα ο Οζέγκοβιτς θα πάρει την καρφωτή κεφαλιά, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά, σε μια φάση πάντως που δεν μέτρησε μιας και το παιχνίδι σταμάτησε για οφσάιντ. Οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν την πρώτη τους… επίσκεψη στο δεύτερο μέρος στο 70’ όταν ο Κασάμι θα σουτάρει από μακριά, με την μπάλα όμως να περνάει αρκετά πάνω από την εστία του Κλέιμαν, που δεν ανησύχησε, ενώ την ίδια τύχη θα έχει και η προσπάθεια του Μασούρα τρία λεπτά μετά.

Στο 79’ οι Βολιώτες θα απειλήσουν ξανά, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ο Μπακαμπού θα κάνει λάθος εκτίμηση και θα στείλει την μπάλα από την κεφαλιά που θα πάρει προς την εστία του Πασχαλάκη, όμως ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μπλοκάρει σταθερά. Τελικά αυτοί που θα σκοράρουν θα είναι οι παίκτες του Μίτσελ και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο. Στο 81’ ο Κώστας Φορτούνης θα εκτελέσει φάουλ από πλάγια θέση και με βάζοντας τα σωστά φάλτσα, θα νικήσει τον Κλέιμαν κάνοντας το 0-3 μέσα σε αποθέωση. Πέντε λεπτά μετά οι Πειραιώτες θα χάσουν ευκαιρία να σημειώσουν και τέταρτο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Κασάμι θα πάρει την κεφαλιά, μόνος του, με την μπάλα όμως να φεύγει ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός θα βάλει και τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Ελ Αραμπί, μετά από σέντρα του Ροντινέι, όμως το τέρμα θα ακυρωθεί σωστά μιας και η μπάλα πριν την σέντρα του Βραζιλιάνου θα έχει βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, με το 0-3 να μένει μέχρι το τέλος .

Σκόρερ: 7’ Κασάμι, 36’ Μπακαμπού, 81' Φορτούνης

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86' Καρτάλης), Κάτσε (75' Τάχατος), Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84' Ντόι), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες (65' Μασούρας), Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Κανός (65' Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82' Ελ Αραμπί).

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags