Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Νικολογιάννης - "Τέτοιο διαιτητικό όργιο είχα χρόνια να δω - Θύμισε παράγκα - Νίκησε ο ΠΑΟ" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 00:13:00

Νικολογιάννης: "Τέτοιο διαιτητικό όργιο είχα χρόνια να δω - Θύμισε παράγκα - Νίκησε ο ΠΑΟ" (Audio)

Sportdog Team
Νικολογιάννης: "Τέτοιο διαιτητικό όργιο είχα χρόνια να δω - Θύμισε παράγκα - Νίκησε ο ΠΑΟ" (Audio)

Ακούστε πώς σχολίασε ο "πράσινος" ρεπόρτερ το 0-0 στο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη διαιτησία του Μαυροβούνιου Νταμπάνοβιτς!

Την ισοπαλία (0-0) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που κρατάει το «τριφύλλι» στην κορυφή του πρωταθλήματος, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε στην τραγική διαιτησία του Μαυροβούνιου Νταμπάνοβιτς, ο οποίος δεν έχει πετύχει πραγματικά φάση!

Αρχικά, ο Νικολογιάννης είπε: «Σήμερα νίκησε ο Παναθηναϊκός! Καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ ήταν ο Νταμπάνοβιτς και ο VARίστας! Δύο φορές ο διαιτητής έχει χαρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Άμραμπατ, και δεν έχει δώσει πεντακάθαρο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Το πέναλτι, δε, που δίνει στο τέλος στην ΑΕΚ, κανείς δεν κατάλαβε γιατί το έδωσε και ευτυχώς, που το πήρε πίσω. Τέτοιο διαιτητικό όργιο είχα πολλά χρόνια να δω. Από τα χρόνια της παράγκας! Δεν έχει γίνει σε άλλο γήπεδο τη φετινή σεζόν αυτό το πράγμα και καταρρίπτεται έτσι και ο μύθος ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags