Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλος για τη διαιτησία ο Αλαφούζος - Κίνηση που θα... τρελάνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 00:47:00

Έξαλλος για τη διαιτησία ο Αλαφούζος - Κίνηση που θα... τρελάνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού! (Vid)

Sportdog Team
Έξαλλος για τη διαιτησία ο Αλαφούζος - Κίνηση που θα... τρελάνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού! (Vid)

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έγινε "πυρ και μανία" με τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι αποφασίζει για να... σπρώξει την ομάδα του προς την κατάκτηση του τίτλου.

Παναθηναϊκός: Ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού "βράζει" με τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θεωρώντας ότι στέρησε από τους Πράσινους τη νίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει να "χρυσώσει" τους παίκτες της ομάδας του στα Πλέι οφ, με στόχο τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται μπόνους ύψους 1.500.000 ευρώ αν οι Πράσινοι κατακτήσουν το Πρωτάθλημα, ενώ θα ανταμείβονται με μπόνους 200.000 ευρώ για κάθε νίκη με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και 150.000 ευρώ για κάθε νίκη με Άρη και Βόλο.

Όντας εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν στο ισόπαλο ματς, ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται να "χρυσώσει" τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καταβάλλοντάς τους κανονκά πριμ νίκης για το αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ στο 3:40 του παρακάτω βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο προκλητική απόφαση Νταμπάνοβιτς - Ήθελε να... νικήσει τον ΠΑΟ - Διαιτησία σκάνδαλο για ΑΕΚ! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags