Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό πήρε το ντέρμπι με Άρη ο ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Ραζβάν - Ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 12:27:00

Για αυτό πήρε το ντέρμπι με Άρη ο ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Ραζβάν - Ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου

Sportdog Team
Για αυτό πήρε το ντέρμπι με Άρη ο ΠΑΟΚ - Ο ρόλος του Ραζβάν - Ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε με ανατροπή από την έδρα των Κίτρινων και κατάφερε να μείνει στο κυνήγι του τίτλου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να παίζει σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ: Το δικό του σχόλιο σχετικά με τη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στο ντέρμπι με τον Άρη έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τονίζοντας ότι οι αλλαγές του Λουτσέσκου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα, ενώ μετά το διπλό ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

«Καλά πήγε, γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ και το άλλο ήρθε ισόπαλο. Ήταν ένας συνδυασμός που βολεύει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Γιατί και οι δύο ομάδες (ΑΕΚ-Παναθηναϊκός) έχασαν βαθμούς. Είναι ένα σενάριο που επιβεβαιώθηκε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάει σε μία διακοπή και είναι σε καλή κατάσταση και πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα παρά το χειρότερο εδώ και πολλούς μήνες πρώτο ημίχρονο.

Ο Λουτσέσκου πήρε τις αρχικές αποφάσεις που δεν του βγήκαν και ο ίδιος τις διόρθωσε. Δεν μπορεί να είναι στα κόκκινα ο ΠΑΟΚ και να βγει αλώβητος σε τόσο μεγάλο διάστημα. Ο ΠΑΟΚ πήγε με έναν στόπερ εκτός και 3 αμφίβολους. Είναι μία κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί. Μπήκε ο Κάργας και τον ενίσχυση με τον Κεντζιόρα στο πλάι του. Αφού έμεινε όρθιος, κατάφερε να αλλάξει το πρόσωπο και να παίξει πιο δυναμικά στο β’ μέρος.

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε καλύτερα τη διακοπή του αγώνα από τους οπαδούς του Άρη με τις κροτίδες. Δεν μπήκε ξανά ο Άρης στο παιχνίδι, μέσα στο γήπεδό του, μετά τη διακοπή του αγώνα και ο ΠΑΟΚ το γύρισε χωρίς να καταλάβει κανείς τι συνέβη. Οι λεπτομέρειες κρίνουν τέτοια ματς και πήρε μία τεράστια νίκη, που τον ανεβάζει, που τον βάζει στη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων και φαίνεται πως στα ντέρμπι έχει τον τρόπο να τα παίρνει. Μέσα στο ’23 έχει πάρει πολλά, με την ΑΕΚ, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό με τις ευκαιρίες που έχασε», είπε ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χούντα και η παράγκα δεν θα πεθάνουν ποτέ - Χτύπησαν πάλι οι καταστροφείς του ελληνικού ποδοσφαίρου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags