Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Αιφνιδιαστικά στην ΕΠΟ πολύ εκνευρισμένος ο Μαρινάκης - Περίμενε στο γραφείο του τον Μπαλτάκο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 13:47:00

Αιφνιδιαστικά στην ΕΠΟ πολύ εκνευρισμένος ο Μαρινάκης - Περίμενε στο γραφείο του τον Μπαλτάκο!

Sportdog Team
Αιφνιδιαστικά στην ΕΠΟ πολύ εκνευρισμένος ο Μαρινάκης - Περίμενε στο γραφείο του τον Μπαλτάκο!

Τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα των πλέι οφ, οδήγησαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
 

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκε αιφνιδιαστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης Μαρινάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά το πρωί της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ είναι πολύ εκνευρισμένος με όσα έγιναν στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τη διαιτησία και προφανώς αισθάνεται δικαιωμένος με όσα ανέφερε στις τελευταίες τοποθετήσεις του σχετικά με τον Στιβ Μπένετ και τις επιλογές του στους ξένους διαιτητές που φέρνει στην Ελλάδα.

Ο Μαρινάκης ήθελε να συναντήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και σύμφωνα με πληροφορίες, περίμενε στο γραφείο του μέχρι να έρθει, διότι απουσίαζε. Έπειτα από λίγη ώρα λοιπόν και αφότου έφτασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, ακολούθησε συζήτηση μεταξύ τους στο γραφείο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags