Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και χωρίς να παίρνει πέναλτι για ψύλλου πήδημα όπως οι άλλοι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 14:03:00

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και χωρίς να παίρνει πέναλτι για ψύλλου πήδημα όπως οι άλλοι"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και χωρίς να παίρνει πέναλτι για ψύλλου πήδημα όπως οι άλλοι"

Ποιο το μεγάλο... λάθος του Μπένετ ενόψει της συνάντησης την επόμενη Δευτέρα με τους προέδρους των μεγάλων ομάδων;

Το δικό του σχόλιο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην πηγαίνει «τρένο» και να μην κάνει… εξωγήινες εμφανίσεις, αλλά συνεχίζει και τρέχει το μεγαλύτερο σερί από κάθε άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με 19 αγωνιστικές (13 νίκες, 6 ισοπαλίες).

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι έχει σαφώς την καλύτερη επίθεση με 56 γκολ (51 η ΑΕΚ) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 14 γκολ (12 ο Παναθηναϊκός), η δε διαφορά τερμάτων του είναι +42 ενώ του πρώτου Παναθηναϊκού είναι +26, του ΠΑΟΚ +29 και της ΑΕΚ +37.

Με αφορμή, δε, το χθεσινό πέναλτι στο Βικελίδης με το οποίο ο ΠΑΟΚ ξαναμπήκε στο παιχνίδι ενώ έχανε από τον Άρη, σχολίασε ότι «ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που δεν παίρνει πέναλτι για ψύλλου πήδημα σε αντίθεση από όλες τις άλλες ομάδες της πρώτης τετράδας».

Χαρακτήρισε, τέλος, καλό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό την ισοπαλία στη Φιλαδέλφεια, γιατί τώρα η διαφορά έχει μειωθεί στους 3 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και στον 1 από την ΑΕΚ (60, 59), ενώ με νίκη της ΑΕΚ η διαφορά θα ήταν στους 3 και στους 2 βαθμούς, αντίστοιχα, από τις δύο πρώτες ομάδες (62, 61, 59).

Επισήμανε, επίσης, πως στην πρωτοβουλία του Μπένετ για πρόσκληση των έξι προέδρων των ομάδων των playoffs θα έπρεπε να καλέσει τους έξι ιδιοκτήτες, γιατί όπως ξέρουμε πχ η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν προέδρους-ιδιοκτήτες.

Ακούστε τι είπε στην ερώτηση του Αντώνη Καρπετόπουλου αν ο Ολυμπιακός ξαναγυρίσει στα τρία «10άρια»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags