Facebook Pixel Μπαρτ Σένκεφελντ - Χοντρούρ Μάγκνουσον: Έδωσαν απαντήσεις οι τρομεροί Σένκεφελντ και Μάγκνουσον - Βασικά "όπλα" για τον τίτλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 17:14:00

Έδωσαν απαντήσεις οι τρομεροί Σένκεφελντ και Μάγκνουσον - Βασικά "όπλα" του ΠΑΟ για τον τίτλο!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Έδωσαν απαντήσεις οι τρομεροί Σένκεφελντ και Μάγκνουσον - Βασικά "όπλα" του ΠΑΟ για τον τίτλο!

Οι δύο στόπερ του Τριφυλλιού πραγματοποίησαν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, όντας αλάνθαστοι σε κάθε τους επέμβαση στην άμυνα.

Παναθηναϊκός: Σε επίπεδο διαιτητικό έχουν σχολιαστεί όλα τα αίσχη, που διαπράχθηκαν από τον Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Από την κόκκινη που χαρίστηκε στον Άμραμπατ, μέχρι το χέρι-πέναλτι του Χατζισαφί και την κωμική αρχικά υπόδειξη για δήθεν πέναλτι επίσης του Παλάσιος στον Αραούχο. Σε μία φάση, όπου ο επιθετικός της Ένωσης κάνει ο ίδιος επιθετικό φάουλ και μάλιστα, θα έπρεπε να είχε αποβληθεί κιόλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αγωνιστικά, οι Πράσινοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα από τους γηπεδούχους. Κι ένας από τους βασικούς λόγους που συνέβη αυτό, είχε να κάνει με την εκπληκτική εμφάνιση των Μπαρτ Σένκεφελντ και Χοντρούρ Μάγκνουσον. Οι δύο στόπερ του Τριφυλλιού πραγματοποίησαν το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι, όντας αλάνθαστοι σε κάθε τους επέμβαση χαμηλά και ψηλά. Ειδικά ο Ισλανδός που έχει ακούσει αρκετά για το πόσο είναι ή όχι aggresive στα μαρκαρίσματά του, απέδειξε και με το παραπάνω ότι και εκεί μπορεί να τα πάει εξαιρετικά.

Το πάθος που έβγαλαν για να κερδίσουν κάθε μπάλα, φανερώνει αυτόματα και το πόσο θέλουν στον Παναθηναϊκό να παλέψουν για το φετινό πρωτάθλημα. Το αξίζουν και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μες στο γήπεδο θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να το κατακτήσουν. Και για να συμβεί αυτό, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον συνιστούν βασικά "όπλα". Με τέτοια άμυνα και στα υπόλοιπα μεγάλα ματς των πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα από τους αντιπάλους του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το σταματούν ούτε με 100-0 διαιτησία - Κλόουν Νταμπάνοβιτς - Τέλος στα πλέι οφ ο Μπένετ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags