Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης - Φώτης Ιωαννίδης: Οι συγκινητικοί Κουρμπέλης - Ιωαννίδης δείχνουν το δρόμο - Απίστευτο δέσιμο με την ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 12:11:00

Οι συγκινητικοί Κουρμπέλης - Ιωαννίδης δείχνουν το δρόμο - Απίστευτο δέσιμο με την ομάδα!

Οι συγκινητικοί Κουρμπέλης - Ιωαννίδης δείχνουν το δρόμο - Απίστευτο δέσιμο με την ομάδα!

Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη από Ελληνόπουλα που ξέρουν που βρίσκονται, ποιο σύλλογο υπηρετούν και τι μέγιστη τιμή συνιστά να παίζουν με το Τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.

Τι να πει κανείς γι' αυτά τα παιδιά του Παναθηναϊκού φέτος; Για τον Ιωαννίδη που έπαιξε στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ με ενέσεις και έτρεχε μέχρι να βγει αλλαγή, σαν να μην είχε απολύτως τίποτα; Για τον συγκλονιστικό Κουρμπέλη που κατέθεσε ψυχή και έβαλε τα πόδια του στη... φωτιά, ως ο φύσει και θέσει αρχηγός αυτής της ομάδας;

Μέσα από αυτήν εδώ τη γωνιά έχουμε επαναλάβει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο αναμορφωτής του Παναθηναϊκού. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν ο λόγος που ο κόσμος του Τριφυλλιού ασχολήθηκε ξανά με το ποδόσφαιρο. Που γέμισε ξανά τη Λεωφόρο και επανέφερε το χαμόγελο στον Πράσινο λαό. Που ακόμα και το χάσμα με τη διοίκηση κάλυψε σ' ένα βαθμό, χωρίς φυσικά κανείς να ξεχνά τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Όλα αυτά τα πέτυχε ο Σέρβος χωρίς να πάρει πρωτάθλημα, παλεύοντας για την Ευρώπη και κατακτώντας μόνο ένα Κύπελλο. Δεν ήταν όμως ο τίτλος που τα άλλαξε όλα. Ο κόσμος είχε έρθει και πάλι κοντά στον Παναθηναϊκό και είχε γυρίσει πίσω στο γήπεδο, πριν καν έρθει το περσινό Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Για να τα πετύχει όλα τα παραπάνω, ο Ιβάν είχε την ευτυχία να διαθέτει ένα ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές με πάνω απ' όλα, με καλές προσωπικότητες. Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει το κλαμπ για να επανέλθει στην κανονικότητα, ήταν να έρθει και πάλι κοντά με τον κόσμο του. Αυτή τη σύνδεση την πέτυχε προφανώς μέσω του Γιοβάνοβιτς, αλλά και μέσω παιδιών όπως ο Ιωαννίδης και ο Κουρμπέλης. Ελληνόπουλα που ξέρουν που βρίσκονται, ποιο σύλλογο υπηρετούν και τι μέγιστη τιμή συνιστά να παίζουν με το Τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.

Όπως είχε πει άλλωστε ο "Κούρμπε", όταν προ ετών αρνήθηκε πρόταση εκατομμυρίων του ΠΑΟΚ: "Τι δουλειά έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να πάει στον ΠΑΟΚ;".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags