Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι δικαιολογίες της ΑΕΚ για Νταμπάνοβιτς μαρτυρούν... (συν)ενοχή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 18:24:00

Οι δικαιολογίες της ΑΕΚ για Νταμπάνοβιτς μαρτυρούν... (συν)ενοχή!

του Νίκου Στεργίου
Οι δικαιολογίες της ΑΕΚ για Νταμπάνοβιτς μαρτυρούν... (συν)ενοχή!

Τι μας λένε δηλαδή από την Ένωση τις τελευταίες ώρες; Ότι ο Νταμπάνοβιτς ήταν κάκιστος, αλλά καλώς δεν απέβαλλε τον Άμραμπατ, δεν ήταν πέναλτι η χερούκλα του Χατζισαφί και ίσως να ήταν και πέναλτι η φάση Αραούχο-Παλάσιος στο 100'. Άρα ρε παιδιά γιατί ήταν κάκιστη η διαιτησία του Μαυροβούνιου;

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Θα περίμενε κανείς από την Ένωση, όντας μια ομάδα που έχει υποστεί αδικίες σε βάρος της κατά το παρελθόν, να είναι ειλικρινής πρωτίστως απέναντι στον κόσμο της, μετά τα αίσχη του γελωτοποιού Νταμπάνοβιτς.

Τι μας λένε δηλαδή από την ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες; Ότι ο Νταμπάνοβιτς ήταν κάκιστος, αλλά καλώς δεν απέβαλλε τον Άμραμπατ, δεν ήταν πέναλτι η χερούκλα του Χατζισαφί και ίσως να ήταν και πέναλτι η φάση Αραούχο-Παλάσιος στο 100'. Άρα ρε παιδιά γιατί ήταν κάκιστη η διαιτησία του Μαυροβούνιου; Άψογη ήταν και ίσως να αδίκησε και τους Κιτρινόμαυρους τελικά!

Επικοινωνιακά η Ένωση έχει πέσει Β' κατηγορία με την απομάκρυνση Δημάτου και την αντικατάστασή του από Τσατάλη - Καραλή. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι οπαδοί τους στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook. Επιχειρώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο σε σχέση με όσα είδαμε από τον Νταμπάνοβιτς στην OPAP Arena, πάντως, αυτό που δείχνουν είναι (συν)ενοχή! Δείχνουν, ότι ίσως και να μην είναι τόσο τυχαία τελικά τα όσα έκανε ο Μαυροβούνιος στο χορτάρι. Τι, όχι;

Αν η ΑΕΚ ήταν τίμια προς τον κόσμο της (το επαναλαμβάνουμε), θα ήταν καθαρή. "Ναι κύριοι του Παναθηναϊκού αδικηθήκατε από τη διαιτησία, γιατί ένας άθλιος διαιτητής της απαράδεκτης ΕΠΟ, ορίστηκε να διευθύνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και αποδείχθηκε στην πράξη ακατάλληλος". Είπαν κάτι απ' όλα αυτά; Όχι! Διότι δεν είχαν την ανδρεία να δουν χωρίς οπαδικά γυαλιά την αλήθεια. Γι' αυτό γελάει μαζί τους, πλέον, όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags