Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ο μεγάλος... πονοκέφαλος για Πογέτ στην Εθνική - Η"αδυναμία" του κόουτς και τρεις που έρχονται με φόρα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 18:52:00

Ο μεγάλος... πονοκέφαλος για Πογέτ στην Εθνική - Η"αδυναμία" του κόουτς και τρεις που έρχονται με φόρα

Ο μεγάλος... πονοκέφαλος για Πογέτ στην Εθνική - Η"αδυναμία" του κόουτς και τρεις που έρχονται με φόρα

Ο έμπειρος τεχνικός θα κληθεί να πάρει... δύσκολες αποφάσεις ενόψει των αγώνων της Γαλανόλευκης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ πριν μία εβδομάδα έκανε γνωστούς τους παίκτες που κάλεσε στην αποστολή για το πρώτο ματς στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αυτό με αντίπαλο το Γιβραλτάρ αλλά και το φιλικό παιχνίδι με τη Λιθουανία.

Για πρώτη φορά ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στην ομάδα τον Κωνσταντέλια, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πάντως, βλέποντας κανείς τις κλήσεις ανά θέσεις θα συνειδητοποιήσει ότι η πιο... πλήρης γαλανόλευκη γραμμή είναι στην θέση των γκολκίπερ, μιας και ο Πογέτ έχει στην διάθεσή του τρεις αρκετά καλούς τερματοφύλακες, ενώ και οι 3 κάνουν πρωταθλητισμό φέτος. 

Αναφερόμαστε φυσικά στους Βλαχοδήμο, Πασχαλάκη και Αθανασιάδη. Και πολλοί μπορεί να θεωρούν ως αυτονόητο ότι ο Βλαχοδήμος θα είναι ξανά βασικός, ωστόσο αυτό δεν ισχύσει στον απόλυτο βαθμό. Εξάλλου, για όσους το έχουν ξεχάσει ο Πογέτ είχε καλέσει τον Πασχαλάκη όσο δεν είχε ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι του είχε απεριόριστη εκτίμηση, πόσο μάλλον πλέον που είναι ο φετινός MVP του Ολυμπιακού.

Βέβαια ο Βλαχοδημός συνεχίζει να είναι φαβορί, ωστόσο δεν θα αποκλείαμε και δοκιμές με Γιβραλτάρ και Λιθουανία που είναι δύο αρκετά βατοί αντίπαλοι. Ο έμπειρος κίπερ εξάλλου διανύει φανταστική χρονιά έχοντας 23 ανέπαφες εστίες σε 43 ματς, ενώ έχει δεχθεί μόλις 28 γκολ. Η αξία του αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ, η Μπενφίκα βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ και το γεγονός ότι είναι 28 ετών μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι ακόμη και βασικός στο Μουντιάλ 2030, όπου θα είναι 36 χρονών!

Όσον αφορά την... αδυναμία του Πογέτ, ο Πασχαλάκης κάνει μαγική χρονιά, μιας και έχει δεχθεί μόλις 8 γκολ (!!!) σε 21 αγώνες, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 14 αγώνες. Ακόμη και ο Αθανασιάδης κάνει εξαιρετική χρόνια, μιας και έχει δεχθεί μόλις 10 γκολ, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 15 αγώνες, νούμερο που πραγματικά εντυπωσιάζει.

Κοινώς, ο Πογέτ έχει να διαχειριστεί έναν αρκετά... ευχάριστο πονοκέφαλο, μιας και είναι και οι 3 σε εξαιρετική κατάσταση!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags