Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Πογέτ: "Αδιαπραγμάτευτο να κερδίσουμε το Γιβραλτάρ" - Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού αποθέωσε
| 2023-03-20 18:38:00

Πογέτ: "Αδιαπραγμάτευτο να κερδίσουμε το Γιβραλτάρ" - Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού αποθέωσε

Sportdog Team
Πογέτ: "Αδιαπραγμάτευτο να κερδίσουμε το Γιβραλτάρ" - Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού αποθέωσε

Έτοιμη η Εθνική Ελλάδας να μπει στη μάχη για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να θέτει τους στόχους της ομάδας και να μιλά με τα καλύτερα λόγια για άσο του Ολυμπιακού.

Για την προκριματική φάση του EURO 2024 όπου στην πρεμιέρα η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ και όχι μόνο, μίλησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στη media day της «γαλανόλευκης».

«Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (σ.σ. το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ», είπε αρχικά.

Μετά ο έμπειρος κόουτς σχολίασε πως «αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. με το Γιβραλτάρ). Δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Κλείνοντας ρωτήθηκε και για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. «Τον ήξερα. Ηξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό ταιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... μεταγραφή Μίτσελ στον Βόλο - Βρήκε και δεύτερο Φορτούνη - Άσχημα μαντάτα για Χάμες, Ντόη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags