Facebook Pixel Super League: "Γελοίος διαιτητής, απαράδεκτος, χρόνια είχα να το δω - Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 19:05:00

"Γελοίος διαιτητής, απαράδεκτος, χρόνια είχα να το δω - Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα"

του Νίκου Στεργίου
"Γελοίος διαιτητής, απαράδεκτος, χρόνια είχα να το δω - Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι - ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα"

Άγριο... κράξιμο για όσα είδαμε από τους ξένους διαιτητές στην πρεμιέρα της Super League. Ποιος έχει δικαίωμα να φωνάζει και γιατί;

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί από χθες με τον διαιτητή στο γήπεδο της Ένωσης, αλλά και με εκείνον στο Κλεάνθης Βικελίδης που σφύριξε το Άρης-ΠΑΟΚ, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Σωτήρη Βοργιά για να δώσει απαντήσεις.

Ο πρώην διεθνή διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας ήταν καυστικός στο σχόλιό του για τα σφυρίγματα, ενώ σχολίασε ότι και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται "μέσα" στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Απαράδεκτος ο διαιτητής στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Για αυτό έβγαλε ανακοίνωση ο Άρης - Και ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα"

"Ένας γελοίος διαιτητής, απαράδεκτος, ήταν στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ο elite ηταν 4ος και έπαιζε ο άλλος διαιτητής, για όνομα του Θεού δηλαδή. Διώχνει την μπαλα ο Παλάσιος και μετά έρχονται σε επαφή οι παικτες, άρα δεν ήταν πέναλτι στην πρώτη φάση που υπήρξε αναστάτωση", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Και τα πέναλτι δεν ήταν που ζήτησαν από ένα η κάθε ομάδα, αλλά ο διαιτητής ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Είχα να το δω χρόνια στα γήπεδα τέτοιον διαιτητή, πειθαρχικό έλεγχος μην΄δεν, και τα δύο πέναλτι δεν πήγε να δει το VAR. Το άλλο το άκρυωσε χωρίςVAR, ήταν για γέλια και κλάματα".

Στο παιχνίδι του Άρης-ΠΑΟΚ, που υπήρξαν και ανακοινώσεις;

"Κι εκει ο διαιτητής ήταν πολύ κακός. Αλλά οι περισσότερες ανακοινώσεις βγαίνουν για το επόμενο παιχνίδι".

Πώς βλέπετε τη μάχη του πρωταθλήματος;

"Οι τρεις ομάδες του ΠΟΚ είναι καλές και έμπειρες, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι με ανανέωση σε καλή κατάσταση. Θα φανεί στα ντέρμπι ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Όλα είναι δυνατόν να γινουν, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια διεκδικούν 4 ομάδες το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Αλλά να φέρουν elite διαιτητής, γιατί αν είναι σαν τον χθεσινό είναι για γέλια. Ντροπή να μην παίζουν Έλληνες και να παίζουν τέτοιοι διαιτητές".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags