Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Πήρε θέση ο Τσίκινης: "Δεν υπάρχει πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟΚ" - Τι είπε για το ΑΕΚ - ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 21:23:00

Πήρε θέση ο Τσίκινης: "Δεν υπάρχει πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟΚ" - Τι είπε για το ΑΕΚ - ΠΑΟ!

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Τσίκινης: "Δεν υπάρχει πέναλτι στο Άρης - ΠΑΟΚ" - Τι είπε για το ΑΕΚ - ΠΑΟ!

Τη δική του θέση για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ στο "Κλ. Βικελίδης" κατέθεσε ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης.

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο Τσίκινης για το Άρης - ΠΑΟΚ, καθώς για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός:

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ: "Ήταν μία πολύ δύσκολη φάση, αλλά για μένα δεν υπάρχει πέναλτι. Ο παίκτης του Άρη δεν βρίσκει ψηλά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ίσως να υπάρχει ένα ελαφρύ πάτημα χαμηλά, αλλά επαναλαμβάνω για μένα δεν είναι παρέμβαση. Ήταν λάθος να παρέμβει το VAR. Το VAR βάσει πρωτοκόλλου παρεμβαίνει μόνο όταν υπάρχει σφάλμα-λάθος. Ο VAR παρέσυρε τον διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ".

Για το πλάγιο του Σάστρε που φωνάζει ο Άρης: "Υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις για να εκτελέσεις ένα πλάγιο. Πρώτον εκτελείς με μέτωπο στο γήπεδο, δεύτερον φέρνεις την μπάλα πίσω από κεφάλι και τρίτον μπορεί ο ποδοσφαιριστής να πατάει με το ένα πόδι του την γραμμή του γηπέδου".

Για τη διαιτησία του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: "Ο διαιτητής αδίκησε και τις δύο ομάδες, αλλά και γενικά το ποδόσφαιρο. Στην τελευταία φάση του αγώνα υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ και ο διαιτητής αντί να το δει σε πρώτο χρόνο καταλογίζει πέναλτι. Όμως ξαφνικά και χωρίς να πάει να δει τη φάση στο VAR δίνει επιθετικό φάουλ. Θεωρώ ότι ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του μετά από επικοινωνία που είχε με τον βοηθό του".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags