Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού - "Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων - Παίρνει φανέλα βασικού"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-20 21:51:00

Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού - "Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων - Παίρνει φανέλα βασικού"!

του Γιώργου Κτενά
Έλληνας ο 1ος στόχος του Ολυμπιακού - "Μπακ… εξτρέμ των 4 εκατομμυρίων - Παίρνει φανέλα βασικού"!

"Έχει τρεξίματα, ασίστ, τον αποθεώνει ο προπονητής του". Οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει το scouting ενόψει καλοκαιριού και στη μεταγραφική τους λίστα βρίσκεται ένας παίκτης που γνωρίζουν πολύ καλά, αν και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ποια τα χαρακτηριστηριστικά του και η... μπερδεμένη υπόθεσή του.

Ολυμπιακός - Γιώργος Κυριακόπουλος: Το όνομα του διεθνή Έλληνα άσου έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και, σύμφωνα με κάποιες πηγές, ενδιαφέρει ακόμα ενόψει του σχεδιασμού που γίνεται για προσεχές καλοκαίρι.

Οι Ερυθρόλευκοι προφανώς θα κινηθούν δεδομένα για την απόκτηση αριστερού μπακ αν πωληθεί ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, δεδομένου ότι διεθνής Μολδαβός άσος έχει πιάσει ταβάνι στο Λιμάνι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννουλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τον άσο της Σασουόλο, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Μπολόνια και τα πηγαίνει εξαιρετικά.

"Αριστερός εξτρέμ ο Κυριακόπουλος - Θάρρος και θράσος - Εκεί θα παίξει μπάλα"

"Διανύει καλή χρονιά φέτος, πέτυχε και το πρώτο γκολ στην καριέρα του στη Σασουόλο και μάλιστα για μεγάλο διάστημα οι απουσίες στο 4-3-3 επιθετικά, είχαν αναγκάσει τον προπονητή του να τον αξιοποιεί ως αριστερό εξτρέμ και τα πήγαινε καλά. Δεν ήταν στο επίπεδο των βασικών ακραίων της Σασουόλο, αλλά ανταποκρίθηκε", ανέφερε στο αρχικό σχόλιό του Γ. Γιαννούλας και στη συνέχεια πρόσθεσε για την κατάστασή του σε σχέση με τον παίκτη που έφυγε πριν από μερικά χρόνια από τη Σούπερ Λιγκ:

"Άλλο το επίπεδο στην Ιταλία - Έχει αναπτύξει το θάρρος και το θράσος με το οποίο παίζει και απειλεί, διεκδικεί πράγματα, είναι παίκτης που στέκεται στο πρωτάθλημα. Τώρα στην Μπολόνια που παίζει, με τη μορφή δανεισμού, ο Τιάγκο Μότα τον επισύρει και τον αξιοποιεί ως αριστερό εξτρέμ και όχι μπακ. Μάλιστα, τον αποθεώνει στις δηλώσεις του. Δίνει ασίστ, είναι καλός, εφόσον μείνει και ο Τιάγκο Μότα στον πάγκο, πιστεύω ότι θα συνεχίσει στην Μπολόνια και ο Κυριακόπουλος".

"4+ εκατ. ευρώ - Πίεση στον Ολυμπιακό - Φανέλα βασικού"

Τι χρήματα χρειάζονται;

"Τα λεφτά που θα ζητήσει η Σασουόλο για να τον παραχωρήσει θα είναι πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Έχει γεμάτες σεζόν, πρέπει να έχει παίξει τουλάχιστον 100 ματς στα τρία-τέσσερα χρόνια που είναι στην ομάδα, συν τώρα οι πολύ καλές εμφανίσεις με την Μπολόνια. Αλλά θα πάρει άμεσα τη φανέλα του βασικού στον Ολυμπιακό. Γενικά έχει γεμάτες σεζόν στην Ιταλία, άρα έχει παραστάσεις. Παίζει σε ομάδα που ευνοεί το επιθετικό ποδόσφαιρο, με άνετο περιβάλλον, χωρίς πίεση, αν και στον Ολυμπιακό θα υπάρχει πίεση αν έρθει".

Τι θα δώσει ο Κυριακόπουλος αν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Θα δώσει ασίστ, αν και είναι δύσκολο να παίξει ψηλά σε αυτόν τον Ολυμπιακό, μπορεί να δώσει καλά στατικά χτυπήματα, καλά ντουμπλαρίσματα ώστε να είναι υποστηρικτικός του αριστερού εξτρέμ, δεν φοβάται να μπει στις φάσεις (έχει αναπτύξει τον τομέα της προσωπικότητάς του), προφανώς είναι λύση εφόσον πωληθεί ο Ρέαμπτσιουκ που παίρνει απευθείας τη θέση τού αριστερού μπακ, καθώς δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία Μαρινάκη για ΕΠΟ, διαιτητές και Μελισσανίδη - "Απείλησε με... μαύρη γραβάτα τον Μπαλτάκο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags