Facebook Pixel Τάσος Σιδηρόπουλος: Αποθέωση στην Πολωνία! "Καλύτερος Έλληνας διαιτητής – μας έχει φέρει γούρι"
| 2023-03-21 12:20:00

Αποθέωση Σιδηρόπουλου στην Πολωνία! "Καλύτερος Έλληνας διαιτητής – μας έχει φέρει γούρι"

Sportdog Team
Αποθέωση Σιδηρόπουλου στην Πολωνία! "Καλύτερος Έλληνας διαιτητής – μας έχει φέρει γούρι"

Τρελαμένοι οι Πολωνοί με τον ορισμό του συμπατριώτη μας στο ματς των προκριματικών του Euro 2024 στην Τσεχία.

Με θέρμη υποδέχτηκε ο πολωνικός Τύπος τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση Τσεχίας-Πολωνίας, στις 24 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024, μία αναμέτρηση που θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντο στον πάγκο του ομοσπονδιακού συγκροτήματος των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «przegladsportowy.onet.pl» υποστηρίζει, ότι ο Έλληνας διαιτητής «έχει φέρει ευτυχία στους ποδοσφαιριστές της Πολωνίας», αφού είχε διαιτητεύσει την ομάδα τους στη νίκη επί της Αυστρίας, το 2019, για τα προκριματικά του Euro 2020.

To δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον συμπατριώτη μας έμπειρο διαιτητή, καθώς έχει σφυρίξει 22 αγώνες Champions League και 24 αγώνες Europa League, αλλά προκριματικά του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ωστόσο γίνεται αναφορά σε μία ζουμερή ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Έλληνα ρέφερι. «Το 2013 τα ελληνικά ΜΜΕ έγραφαν, ότι ο Σιδηρόπουλος υπό την επήρεια αλκοόλ κατέληξε στο νοσοκομείο αντί να παρακολουθήσει μάθημα διαιτησίας», αναφέρει το δημοσίευμα και σημειώνει:

«Στην Ελλάδα πάντως ο Σιδηρόπουλος θεωρείται ο καλύτερος διαιτητής, αν και οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της χώρας του δεν ήθελαν ούτε αυτός ούτε κάποιος Έλληνας διαιτητής να διαιτητεύει τα μεγαλύτερα παιχνίδια».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags