Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας - Super League: "Μέχρι και εσύ θα έδινες αυτό το πέναλτι, χωρίς VAR - Γι' αυτό δεν σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 13:46:00

Βαρούχας: "Μέχρι και εσύ θα έδινες αυτό το πέναλτι, χωρίς VAR - Γι' αυτό δεν σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές"!

του Γιώργου Κτενά
Βαρούχας: "Μέχρι και εσύ θα έδινες αυτό το πέναλτι, χωρίς VAR - Γι' αυτό δεν σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές"!

Ατάκες-φωτιά για την διαιτησία και τις "φωνές" των μεγάλων ομάδων στα πλέι οφ. Γιατί πρέπει να έρθουν ξένοι στα ντέρμπι και το λάθος του Σαββατοκύριακου που ελάχιστοι ασχολήθηκαν.

Παναγιώτης Βαρούχας: Πολλά και διάφορα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, ξανά, για τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς με έναν περίεργο τρόπο όλες οι ομάδες λίγο ως πολύ έχουν παράπονα!

Γιατί φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή ούτε η χρήση τού VAR αλλά ούτε και η έλευση ξένων διαιτητών για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Βαρούχα, παλαίμαχο διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας, προκειμένου να μας πει την άποψή του για το θέμα.

"Έχουν δώσει δικαιώματα οι Έλληνες διαιτητές - Θα τους αφήσουν να ερθουν στην Ελλάδα; - Μέχρι και εσύ θα έδινες το πέναλτι"

"Οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει δικαιώματα και δικαιολογημένα ψάχνουν ξένους για να παίζουν στα παιχνίδια", ανέφερε αρχικά ο Π. Βαρούχας και συμπλήρωσε για τα λάθη που κάνουν και οι ξένοι διαιτητές:

"Αναγκαίο κακό είναι αυτό που συμβαίνει. Αν έρθουν καλύτεροι ξένοι, θα έχουμε και καλύτερες διαιτησίες. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε αν οι προηγμένες χώρες/πρωταθληματα θα αφήσουν τους διαιτητές για να έρχονται και να σφυρίζουν την Ελλάδα τόσο τακτικά".

Με τη χρήση του VAR δεν μπορούμε να δούμε, ξανά, Έλληνες διαιτητές;

"Θα σου πω ένα παράδειγμα: Αν δει κάποιος στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός, το πέναλτι μέχρι και εσύ το έδινες με γυμνό μάτι. Ούτε καν Var δεν χρειαζόταν".


ΔΕΙΤΕ το πέναλτι που έδωσε με υπόδειξη VAR στην Τρίπολη ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags