Facebook Pixel Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Τσαλουχίδης - Γιατί ξεχωρίζει
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 13:55:00

Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Τσαλουχίδης - Γιατί ξεχωρίζει

Sportdog Team
Αποθέωσε τον ΠΑΟΚ ο Τσαλουχίδης - Γιατί ξεχωρίζει

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για το νέο του επαγγελματικό βήμα στον Καναδά, τα ταλέντα στην Ελλάδα και την «μάχη» των πλέι οφ.

 

«Ηταν άδικο αυτό που συνέβη, δεν άξιζε η Βέροια πέρσι τέτοια μεταχείριση. Γίνεται κάποια προσπάθεια από νέους ανθρώπους, δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά εύχομαι να πετύχει γιατί εδώ ανδρώθηκα» είπε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα:

«Είχα ζήσει 2,5 χρόνια στον Καναδά, γνωρίζω κάποιους επιχειρηματίες και είχα μία σοβαρή πρόταση για τεχνικός διευθυντής και προπονητής. Είναι ένα κλαμπ πολύ δυνατό και πιστεύω να πάω καλά. Βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλοι δοκιμαζόμαστε. Εχει και Έλληνες παίκτες, είναι μία χώρα με 176 εθνικότητες.

Μην ξεχνάμε ότι και στην Ελλάδα βγαίνουν ταλέντα. Ο ΠΑΟΚ βγάζει συνέχεια, από τη εποχή του Γιαννούλη. Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα με τα ταλέντα, έχει πρόβλημα με την οργάνωση.»

Για την «μάχη» των πλέι οφ υπογράμμισε: «Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό γιατί οι ομάδες είναι κοντά και έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο. Ο

ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι η πιο αθλητική ομάδα απ' όλες και κυνηγάει το ματς μέχρι το 90'. Ο Ολυμπιακός, αν δεν καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο θα είναι από την άμυνά του, ενώ ο Παναθηναϊκός προχωράει αθόρυβα χωρίς να τον υπολογίζουν. Η ΑΕΚ ήρθε με φόρα, αλλά στα τελευταία ματς επανήλθε στα πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags