Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Φώναζε και χειρονομούσε ο Αλμέιδα - Τον κρατούσαν μην ορμήσει σε Σένκεφελντ - Ποιος βγήκε με βραστήρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 22:47:00

Φώναζε και χειρονομούσε ο Αλμέιδα - Τον κρατούσαν μην ορμήσει σε Σένκεφελντ - Ποιος βγήκε με βραστήρα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Φώναζε και χειρονομούσε ο Αλμέιδα - Τον κρατούσαν μην ορμήσει σε Σένκεφελντ - Ποιος βγήκε με βραστήρα!

Απίστευτα σκηνικά στα αποδυτήρια μετά το αθηναϊκό ντέρμπι στην OPAP Arena. Ο έξαλλος Αργεντινός προπονητής, ο άγριος καυγάς με τον Ολλανδό αμυντικό του Παναθηναϊκού, τα... γαλλικά που ακούστηκαν και ποιος παίκτης του Τριφυλλιού βγήκε με το "φονικό όπλο".

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Πως ξεκίνησε ο "καυγάς" Αλμέϊδα - Σένκεφελντ στους διαδρόμους της "Opap Arena Αγιά Σοφιά"; Και γιατί η... εμφάνιση του  Μπρινιόλι στον ίδιο χώρο θύμισε... ερμηνεία Γιώργου Φούντα στην "Στέλα"; Ο "Ευαγγελιστής" έχει τα παρασκήνια

ΑΛΜΕΙΔΑ VS ΣΕνΚΕΦΕΛΝΤ: στο ...τρίτο ημίχρονο, το... αποδυτηριακό, του ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού, δεν υπήρχε κάμερα να μας διαφωτίσει τι  ακριβώς συνέβη μεταξύ των δυο. Μεταφέρθηκε πάντως στην στήλη, πως τον Αργεντινό κόουτς ,σε κάποια στιγμή, κρατούσαν... πέντε (!) και δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά, προκειμένου να μην... μουντάρει στον Ολλανδό στόπερ!!! Για τέτοια... έκρηξη μιλάμε από πλευράς Αλμέϊδα. Τι του είχε πει όμως, ο "Σένκε" και την... πυροδότησε, δεν έμαθα. Αυτό που έλεγαν πάντως κάποιοι "πράσινοι" ήταν πως ο Αλμέϊδα απο πριν βρισκόταν σε μεγάλη ένταση, ήταν "φορτωμένος", φώναζε και χειρονομούσε στο δρόμο προς τα αποδυτήρια. Εκεί προφανώς τον άκουσε ο Σένκεφελντ και θέλησε να παρέμβει για να "τσιτώσει" κι άλλο τον Αργεντινό κόουτς, με κάποια... πληρωμένη απάντηση. Κάπως έτσι απευθύνθηκε προσωπικά στον Αλμέϊδα και... νομοτελειακά μετά προέκυψε ο "καυγάς". Γενικότερα ο Ολλανδός στόπερ φαίνεται πως είναι ο τύπος που δεν αφήνει εύκολα κάτι να πέσει κάτω. Θυμίζω τις αντιδράσεις/αποβολή του στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ αλλά και την... γλώσσα που είχε βγάλει μετά στον Γιοβάνοβιτς, κάτι που έφερε το πρόστιμο των 20.000 ευρώ για την συμπεριφορά του!!

ΜΠΡΙΝΙΟΛΙ: σύμφωνα με την "κιτρινόμαυρη" διαρροή το βράδυ της Κυριακής ο Ιταλός γκολκίπερ... εμφανίστηκε στις καθυστερήσεις του "καυγά" Αλμέϊδα - Σέκεφελντ και είχε το δικό του "σκηνικό" με τον Μουκουντί της ΑΕΚ. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες ο Μπρινιόλι που ήταν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βγήκε στο διάδρομο όταν γινόταν ο "τζερτζελές", προς υποστήριξη του συμπαίκτη του. Όλα τα λεφτα όμως, ήταν η ... φουτουριστική εμφάνιση του Μπρινιόλι με βάση αυτό που κρατούσε στο χέρι! Δηλαδή έναν... βραστήρα! Ναι, βγήκε απο τα αποδυτήρια με τον... βραστήρα!! Πάλι καλά που δεν φώναξε : " Φύγε Μουκουντί, κρατάω... βραστήρα"!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Έτοιμη η πρόταση για το "νέο" σπίτι της Εθνικής - Πού θα βρίσκεται στην Αττική και το Plan B!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags